Beskrivning

En våldsam natur
av Alex Finlay

"De hittade kropparna på en tisdag. Två dagar efter det att familjen missat flyget hem. Sex dagar efter det att alla sms och inlägg på sociala medier tystnat."

Efter en hård festkväll möts Matt Pine av FBI när han kommer till sitt studentrum på universitet. De levererar förödande nyheter: Matts mamma, pappa och två yngre syskon har hittats döda i huset de hyrt under sin semester i Mexiko.

Det är inte första gången familjen Pine drabbas av en våldsam tragedi. Matt kämpar redan med spöken ur sitt förflutna. För sju år sedan dömdes hans bror till livstids fängelse för att ha mördat sin flickvän och för några år sedan släpptes en Netflix-dokumentär om broderns fall. Dokumentären - som propagerade för broderns oskuld - blev en megasuccé och slungade hela familjen Pine in i offentlighetens ljus. Men Matt själv har aldrig trott att brodern är oskyldig. Nu tvingas Matt träffa sin bror för första gången på sju år och sen måste han till Mexiko. Allt mer pekar mot att familjens död inte var en olycka och Matt måste ta reda på sanningen om sin familjs sista dagar.

"En spänningsroman som sticker ut och knyts ihop med kirurgisk precision." - Karin Slaughter

Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
427

OBS: Recensionsexemplar

Utgivningsdatum
2021-09-28
Förlag
Bokförlaget NoNa
Översättare
Hanna Axén
Originaltitel
Every Last Fear
Dimensioner
217 x 145 x 37 mm
Vikt

608 g

SAB
Hce
ISBN
9789189357518
.
.
.
Skick enligt bild. studera bilden/bilderna ordentligt, önskar ni ytterligare information, fråga gärna innan ni beställer. Alla våra böcker är i gott antikvariskt skick. lästa och använda, eventuella ägarnamnteckningar beskrives ej, om de inte är väldigt störande. Eventuella övriga defekter står i beskrivningen.
När det gäller böcker som kostar 100.- eller mindre så har vi ingen möjlighet att svara på frågor om dessa.
.

Portokostnaden är den som står i annonsen, vi samskickar gärna, Fraktfritt vid köp över SEK 2000.-
Vi skickar med Postnord frimärkt eller Postnord företagspaket (Parcel) för paket. vi kan för tillfället inte skicka postnord mypack .
Vi skickar varje dag, så snart vi ser att din betalning inkommit till tradera. Wellpappkartong eller postnords egna blå påsar, eller som vanligt brev, vilket som nu passar bäst i avseende på pris och kvalitet,
VI kan för tillfället INTE skicka med Schenker/DHL/BRING eller andra befraktare.
.

Annat porto för leverans till utlandet.
.

Vill ni ha extra bra packat så kostar det SEK 100.- extra. tala då om det innan ni betalar, så ändrar vi portokostnaden på tradera, skickas då även som registrerad försäkrad försändelse. (postnord)
Hämtning av böcker kan endast ske, av betalda varor, efter överenskommelse Hos Kokbokhandeln Connoisseur. (Göteborgsvägen 89, Mölndal). ingång via receptionen, två trappor upp.
Det går inte att betala vid hämtning.
Konsumentköplagens regler gäller.
14 dagars ångerrätt för ordervärde över SEK 400.-, enligt lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

Objektnr 525662664

Visningar 305

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

En våldsam naturav Alex Finlay

Pris

80 kr

petrus_thulin

Mölndal, Sverige

4.9

petrus_thulin

Företag

Toppsäljare

7 162 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?