Beskrivning

Skämmerskans Dotter av författaren Lene Kaaberbøl
Bok 1 av 4 i serien Skämmerskans barn

Skick:
Bra begagnat skick, enligt bilder.

Information:
ISBN: 9789129654950
Format: Kartonnage
Språk: Svenska

Frakt:
Samfraktar gärna.
Använder Schenker för tyngre paket. Traderas automatiska samfrakt kan visa fel vid ihopräkning av fler auktioner, kontakta isåfall mig så korrigerar jag.

Baksidetext:
>>Jag rusade iväg över ver mark, stockar och murspillror utan att trampa fel en enda gång, och hoppade över drakkroppens långa utsträckta hals och runt bakom Nico, som stod med lyft spjut och höll det andra odjuret i schack.
Och just medan jag stod där och trevade efter nyckeln och kunde se porten, där, precis inom räckhåll - just då lyfte den döende draken på huvudet en sista gång. Jag hann inte ens skrika. Gapet öppnades och den slöt käftarna om min vänstra arm.<<

Dina har ärvt sin mors gåva. När hon tittar någon i ögonen kan hon se alla de onda handlingar som han i sitt innersta skäms över. För Dina är det snarare en förbannelse än en gåva. Ingen vågar vara hennes vän och alla slår ner blicken när Dina är i närheten.

En dag kallas Dinas mamma till Dunarks borg för att få en mördare att erkänna ett blodigt mord. Nu måste Dina acceptera sin gåva och och lära sig att använda den.

Lene Kaaberbøl är född i Köpenhamn 1960. När hon inte skriver böcker undervisar hon engelska och drama på en gymnasieskola i Köpenhamn.

Dina Tonerre är elva år och har ärvt sin mors gåva. När Dina ser någon i ögonen kan hon se alla de handlingar som den personen skäms över att ha gjort - hon kan se människors dåliga samvete. För Dina är det snarare en förbannelse än en gåva eftersom ingen vill vara hennes vän. När Dinas mamma blir kallad till Dunarks borg för att få en man att erkänna ett mord, måste Dina ta itu med sin gåva och lära sig att använda den.
Läsarålder: 10-14 år

Objektnr 500285849

Visningar 417

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Skämmerskans Dotter | Lene Kaaberbøl | Skämmerskans barn | Kartonnage

Pris

99 kr

fantasyhyllan-se

Göteborg, Sverige

5.0

fantasyhyllan-se

Företag

Toppsäljare

636 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?