Beskrivning

3 delar inbundna i bra läst skick

Sagan om ringen

Sagan om de två tornen

Sagan om konungens återkomst

Bokbeskrivning: Det är fest hos hoberna, ett småväxt folk som vill leva i lugn och ro med skummande öl och goda historier. Men i deras ägo finns en märkvärdig ring, Härskarringen, som kan förvandla gott till ont. Långt bort i skugglandet Mordor gör den onde trollkarlen Sauron upp planer på att erövra ringen. Hoberna har bara en utväg - att förstöra ringen i Domedagsklyftan. Ett litet utvalt sällskap med hoben Frodo i spetsen ger sig iväg på det ödesdigra uppdraget, en vandring fylld av äventyr och fasor.Sagan om ringen är den första delen i trilogin om Härskarringen - en av vår tids märkligaste, mest lästa och älskade litterära storverk.

Bokbeskrivning: Den lille hoben Frodo och hans följeslagare är på väg mot Mordor för att förgöra den ödesdigra ringen som kan förvandla gott till ont. På äventyrliga stigar når de allt längre in i Skuggornas rike och möter både vänner och fiender. Samtidigt rustar den onde trollkarlen Sauron till krig. Hans armé av orcher, vålnader och monster är redan på marsch medan de vita trollkarlarna, de stjärnsjungande alverna och de godmodiga hoberna samlar sig till förtvivlat motstånd.Sagan om de två tornen är den andra delen i trilogin om Härskarringen - en av vår tids märkligaste, mest lästa och älskade storverk

Bokbeskrivning: Den onde trollkarlen Saurons öga sveper spejande över världen, som hans skräckinjagade härar dragit ut för att erövra. Ringens krig rasar. Marken skälver av stridslarm och oro. Men utgången av denna väldiga kraftmätning ligger i den tappre hoben Frodos hand. Endast han kan bryta ondskans makt. Med sitt lilla följe drar han allt närmare Domedagsberget, genom mörka skogar, över svartbrända slätter, förbi stinkande träsk och ut i mörka bergspass där fiender och faror lurar överallt.Sagan om konungens återkomst är den tredje delen i trilogin om Härskarringen - en av vår tids märkligaste, mest lästa och älskade litterära storverk.

Objektsnr 628380298

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 10:34

JRR TOLKIEN Trilogin Sagan om ringen

Slutpris

|

99 kr

Auktionen är avslutad

galundberg vann auktionen

Antikki

Åmotfors, Sverige

4.9

Antikki

Verifierad

Toppsäljare

1 044 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?