Beskrivning

Säljer en helt ny och signerad "Demonviskaren" i inbundet format. Det är en fantasyroman för vuxna och författaren (jag) heter Lovisa Wistrand. Demonviskaren är del 2 i Alvblodstrilogin. Bild 4 är från instagramkontot Bokugglor.

- Jag samfraktar gärna om du hittar något annat intressant bland mina auktioner.
- Katt finns i hemmet. Röker inte.
- Betalning ska ske inom tre dagar efter avslutad auktion.
- Erbjuder också avhämtning, men möter ej upp - hämtas här. Vid avhämtning ska betalning ske i förväg eller med Swish vid avhämtningstillfället.
- Jag ansvarar ej för postens eventuella slarv.

Baksidestext:
"Svek. Lögner. Olycklig kärlek. Och en uråldrig ritual som kräver blod och offer.

Iszaelda måste återuppväcka Akares. Tillsammans med Acranta ger hon sig in i dödsvärlden Saxx för att finna honom. Ett kvickt uppdrag blir en härva av missförstånd och faror; tillfångatagna av dödsguden Maevux måste de göra allt för att överleva. En arkaisk ceremoni, demoner, en jakt på sanning och ett hav av blod. Var är Akares?

Keelan vet att förhållanden mellan alv och drake är lika med dödsstraff. Ändå blir han förälskad i någon han aldrig borde ha tittat åt. Känslorna leder honom till våghalsiga beslut till häxor, lögner och de mystiska dimmorna i Eytherthlarn. Snart finner han sig fångad under en fruktansvärd förbannelse.

Vad gör man när allt känns som mörkast? När ens egen kropp börjar förändras och ens blotta närvaro är en fara för andra? Och när man gjort något så hemskt, att ingen någonsin får veta."

Objektsnr 631552956

Visningar 8

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 19:57

SIGNERAD BOK - Demonviskaren (ny) av Lovisa Wistrand

Utropspris

|0 Bud

198 kr

Slutar om

Shekhina

Uppsala, Sverige

5.0

Shekhina

Verifierad

Toppsäljare

284 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?