Beskrivning

TREKANT av Mian Lodalen, utgiven av Forum Bokförlag. Inbunden med skyddsomslag, 14*22cm, 244 sidor, i utmärkt skick.

Trekant, publicerad 2005, och är en rapp och underhållande relationsroman som utspelar sig i homovärlden. Här ryms humor, självironi, värme och djupaste förtvivlan. Med en träffsäker formuleringsförmåga blandar Mian Lodalen skarpsynta iakttagelser om heteroliv och homoidentitet.

Läsaren får följa My som nu har fått någorlunda ordning i tillvaron och utforskar tvåsamheten med nya kärleken Bob. Men My har svårt att slå sig till ro i tryggheten. Kärleken är närande men också tärande. Hon drivs av driften att spränga gränser och pröva alternativa sätt att leva. Varför följa E4:an när man kan söka nya oupptrampade stigar? Vem har sagt att man måste vara två i ett förhållande? Varför inte tre?

Samtidigt försöker smulsystrarna Mackan och Hedda leva ansvarsfulla vuxenliv där Hedda planerar barn. Överlever systerskapet tvåsamhet och barnskrik?

Vikt: 460 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skickas, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektsnr 628442069

Visningar 180

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 21:06

TREKANT av Mian Lodalen

Pris

40 kr
Annonsen är avslutad

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

451 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?