Beskrivning

Säljer en helt ny och signerad "Vackra, vita lögner" i inbundet format. Det är en rolig julroman i genren feelgood skriven av (mig) Lovisa Wistrand.

- Jag samfraktar gärna om du hittar något annat intressant bland mina auktioner.
- Katt finns i hemmet. Röker inte.
- Betalning ska ske inom tre dagar efter avslutad auktion.
- Erbjuder också avhämtning, men möter ej upp - hämtas här. Vid avhämtning ska betalning ske i förväg eller med Swish vid avhämtningstillfället.
- Jag ansvarar ej för postens eventuella slarv.

Baksidestext:
"Förväxlingar, lögner och kärlek när en tvilling tar den andras plats på en julig kryssning till Antarktis.

När arbetsnarkomanen Aurora Vinters tvillingsyster Melissa inte kan åka på sin efterlängtade resa till Antarktis, flyger Aurora dit i hennes ställe. I sjutton dagar måste hon låtsas vara sin spontana, orädda syster som är gift, kan kinesiska och är en mästare på att köra snöskoter, klättra och paddla kajak. Enkelt. Eller? Det är bara det att Aurora avskyr att resa, avskyr kyla, avskyr flygplan och absolut inte gillar tanken på ett långsamt internet.

Väl ombord på kryssningsfartyget visar det sig att den vrålsnygge expeditionsledaren Aiden Mayer känner Melissa sedan innan - och Aurora måste spela ordentligt. Bland is, pingviner och glittrande snötäcken börjar känslorna spira, men frågan är vad Aiden och Melissa har för historia? Aurora vill inte flirta med systerns ex, och det är ändå hennes minsta problem. Värre blir det när lögnerna haglar, kärleken växer och bluffen är nära att avslöjas."

Objektsnr 631550963

Visningar 12

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 19:50

SIGNERAD BOK - Vackra, vita lögner (ny)

Utropspris

|0 Bud

179 kr

Slutar om

Shekhina

Uppsala, Sverige

5.0

Shekhina

Verifierad

Toppsäljare

284 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?