Beskrivning

Säljer en helt ny och signerad "Kyssar i regnskog" i inbundet format. Det är en rolig och romantisk feelgoodroman skriven av (mig) Lovisa Wistrand.

- Jag samfraktar gärna om du hittar något annat intressant bland mina auktioner.
- Katt finns i hemmet. Röker inte.
- Betalning ska ske inom tre dagar efter avslutad auktion.
- Erbjuder också avhämtning, men möter ej upp - hämtas här. Vid avhämtning ska betalning ske i förväg eller med Swish vid avhämtningstillfället.
- Jag ansvarar ej för postens eventuella slarv.

Baksidestext:
"I Ellas svinrygg ligger aldrig ett perfekt blonderat hårstrå fel, hon har en walk-in-closet fylld med designerkläder och antalet skor med svindlande klackhöjder är i nivå med Carries i Sex and the City.

Hon värderar bekvämlighet högt och skulle aldrig frivilligt sätta sin fot i djungeln, men när vännerna slår vad om att hon inte skulle klara av en enda natt i det vilda måste hon bevisa att de har fel.

På resan i det dimhöljda Rwanda väntar bergsgorillor, regnskog och mängder av insekter, men också en synnerligen attraktiv turistguide. Archer bryr sig visserligen inte om att kläderna han har på sig är lite smutsiga eller att han tjänar en spottstyver. Förmodligen är han rika Ellas raka motsats. Ändå kan hon inte låta bli att imponeras av hans kunskaper om gorillorna och det faktum att han liksom är ett med den vilda naturen.

Synd bara att Archer inte verkar tycka särskilt bra om Ella. Enligt honom är hon för uppblåst och utseendefixerad för att klara av de utmanande vandringarna genom nationalparken. Detta hindrar inte Ellas känslor från att växa sig allt starkare när hon märker att tankarna bara dras till honom, men tyvärr finns det ett stort problem som gör en romans omöjlig.

Samtidigt är det en annan resenär som verkar göra allt för att röja Ella ur vägen. Frågan är varför? Hur långt är personen villig att gå för att hon ska åka hem igen?

När Ella av misstag lämnas ensam med gorillorna är det bara överlevnad som gäller och hon tvingas utvecklas till någonting hon aldrig hade trott var möjligt.

Kyssar i regnskog är en humoristisk feelgood fylld av kärlek, äventyr och reseupplevelser utöver det vanliga och en fristående uppföljare till den hyllade romanen 600 mil till dig."

Objektsnr 631550470

Visningar 7

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 19:49

SIGNERAD BOK - Kyssar i regnskog (ny)

Utropspris

|0 Bud

198 kr

Slutar om

Shekhina

Uppsala, Sverige

5.0

Shekhina

Verifierad

Toppsäljare

284 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?