Beskrivning

JULIUS PÅ SOLSEMESTER + JULIUS OCH PUSSKALASET

av Martin Svensson

Lind & Co förlag 2015 och 2014.

2 kartonnage i mycket gott skick, mindre bruksspår. En har en hälsning skriven av Martin S.

”Jag gör slut / Linn”. Så står det på lappen som Julius hittar på sin hyllplats i skolan. Chocken och sorgen är stor, men när han kommer hem får han veta att familjen ska åka på semester till den grekiska ön Rhodos över påsklovet. Kanske kan en massa sol och bad hjälpa honom att glömma Linn. Snart visar det sig att även kompisen Klara och hennes familj ska till samma hotell! Och eftersom Linn har gjort slut... så tycker Klara att hon och Julius kan bli ihop istället. Utan att Julius förstår hur det gick till så verkar Klara tro att de är just det – ihop. Nu måste Julius göra slut med henne. Dessutom måste han, innan de lämnar Rhodos, hinna få telefonnumret till Elena.

Julius har just insett att han är kär i Linn. Hon går i samma klass som Julius, i ettan på en skola i Stockholm. Han bestämmer sig för att fråga henne om hon vill bli ihop med honom. Det visar sig vara svårare än han trodde, dels för att han inte riktigt vet hur han ska säga det och dels för att bästa kompisen Isak ständigt hittar på bus som sätter käppar i hjulet. Men när Linn bjuder Julius på sitt födelsedagskalas sista helgen innan sommarlovet, och ryktet säger att det är ett äkta pusskalas, bestämmer sig Julius ändå för att göra ett försök.
Julius är en alldeles speciell kille, och samtidigt alldeles vanlig. Han prövar sig fram, gör sin grej fast ibland blir ju inte allt som man tänkt sig. Men allt han gör, gör han med stor finurlighet och charm.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 521179152

Visningar 430

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

JULIUS PÅ SOLSEMESTER + JULIUS OCH PUSSKALASET Martin Svensson

Pris

230 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 180 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?