Beskrivning

ARTEMIS FOWL SLIPAD OPAL + ARTEMIS FOWL DET KALLA KRIGET

av Eoin Colfer

DAMM förlag 2007 och Richters förlag 2002.

1 pocket i nyskick och 1 inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick.

ARTEMIS FOWL SLIPAD OPALVättarna har raderat minnet av underjorden från den människa de fruktar mest - det kriminella geniet Artemis. Han minns inget om människoätande troll eller eldkastande svartalfer. Men nu behöver de hans hjälp, och det fort. Och Artemis behöver sitt minne tillbaka.
Den ondskefulla älvan Opal Koboi planerar att förgöra jorden. För att sätta stopp för hennes planer måste Holly rentvås från mordmisstankar, en dvärg med kleptomani fritas från fängelset och en intelligent kentaur övertygas om att han inte vet allt.
Om bara Artemis kunde komma ihåg varför alla dessa märkliga varelser är beroende av hans hjälp ...
ARTEMIS FOWL DET KALLA KRIGETFrån säkra källor inom PYSS (PolisiäraYtSpaningsStyrkan) har vi fått veta att Artemis Fowl är tillbaka, lika kriminell och genialisk som aldrig förr. Vi vill inte avslöja för mycket, men vår källa indikerar att Artemis och vättarna samarbetar den här gången! Det är dock helt klart att flera kända namn återfinns i det nya äventyret. Holly, Butler, Foaly och många fler dyker upp på jorden igen under hösten och Mulch Diggum får rycka in och göra skitjobbet som vanligt! Utdrag ur PYSS arkiv - Artemis Fowl-akten - Konfidentiellt Någon har försett svartalferna med mänskliga kraftresurser av det mest förbjudna slaget. Löjtnant Holly Short är övertygad om att den ansvarige är den trettonårige Artemis Fowl. Men är det han? Misstankar om en förrädare inom PYSS har väckts! Artemis Fowls far hålls som gisslan av ryska maffian och Artemis kämpar för att rädda honom. Den här gången räcker det nog inte med en lysande plan. Den här gången behöver Artemis hjälp -magisk hjälp! Utredning under namnet Det kalla kriget påbörjad.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION!

Objektnr 388893455

Visningar 893

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

ARTEMIS FOWL SLIPAD OPAL + ARTEMIS FOWL DET KALLA KRIGET Eoin Colfer

Pris

190 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 206 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?