Beskrivning

Bokbeskrivning: När Toms elake storebror doppar hans guldfisk Frankie i giftigt grönt slem räddar Tom livet på sitt stackars husdjur med hjälp av ett batteri. Men det är något konstigt med den återupplivade Frankie - han har blivit EN STOR FET ZOMBIEGULDFISK med hypnotiska krafter ... och han är ute efter hämnd! Min stora feta zombieguldfisk är en fartfylld, rolig berättelse som närmast kan beskrivas som en blandning av Hitta Nemo och en zombiefilm. Böckerna är rikt illustrerade och passar perfekt för barn som gillar humor och vilda äventyr. MO OHARA växte upp i Pennsylvania i USA men bor numera i London. Hon inledde sin författar- och skådespelarkarriär som resande historieberättare. Förutom barnböcker har hon även skrivit komedier för radio, som hon själv har framfört. Hon och hennes bror lyckades dessutom själva väcka liv i sin döende guldfisk när de var barn. "Lättläst och fartfylld berättelse med stor stil och roliga bilder i svartvitt gör att boken passar perfekt för både flickor och pojkar mellan 9 och 12 år, vilka gillar humor och vilda äventyr!" Elsie Runnö, BTJ

Boken är i bra skick. Boken är ej namnad.

Titta på bilderna och förstora, fråga om det är något.

BETALNING Vi använder oss av Tradera betalning. Från utlandet så ska betalningen ske med kontokort via Tradera. Vid vunnen auktion måste varan betalas inom tre dagar.

LEVERANS: Varan skickas med post eller så kan Varan hämtas i butik: Röda Korset Second Hand - Kungsholmen Polhemsgatan 18, 112 36 Stockholm.

Röda Korsets Second Hand ger hopp och räddar liv - i Sverige och världen. Genom att handla hos Röda Korset är du med och bidrar till våra verksamheter nationellt och internationellt. Vår Second Hand bygger på engagemang, frivillighet och delaktighet och vi har ca 300 butiker runt om i landet.

Objektsnr 630299478

Visningar 19

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 17:31

Min stora feta zombieguldfisk

Utropspris

|0 Bud

40 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?