Beskrivning

Bok i fint skick utan rit skriv eller kladd, inga hundöron, varsamt läst
Boken går i svartvitt
Fräscht ex
Prislapp på baksidan, se bild
Se gärna mina andra auktioner
Samfraktar
49 kr i porto om du bara köper denna bok

Bokbeskrivning:
Livet kommer aldrig mer att bli sig likt för Jack. Han har nämligen fått en lillasyster! Jack är överlycklig, tänk att han för inte så länge sen bodde på ett barnhem och trodde att han var föräldralös, och nu har han en hel familj med både föräldrar, moster och en syster!
Lillasyster är såklart världens sötaste bebis, men snart upptäcker Jack att det är något konstigt med födelsemärket hon har på armen. Det ser precis ut som en sjua men nästa morgon när de vaknar ser det istället ut som en sexa! Kan det röra sig om svart magi? Det finns bara en sak att göra: hela familjen och vätten Rurik packar in sig i bilen och beger sig till Göteborg och spökhotellet Gasten på Liseberg. Där finns någon som kanske kan hjälpa dem ...

Gastar i Göteborg är första boken i en ny serie om Jack och hans värld: Legenden om Jack. Nu lämnar Jack och hans familj Stockholm och ger sig ut i landet, och allra först går färden till Göteborg.

Böckerna om Jack är perfekta att läsa själv lagom långa, högt tempo och cliffhangers som gör att man bara måste läsa vidare. Anna Sandlers bilder ger liv åt fantastiska varelser och spännande miljöer!

Objektsnr 630434256

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 21:33

Gastar i Göteborg, Legenden om Jack Olczak och Sandler fint t mkt fint skick

Utropspris

|0 Bud

29 kr

Slutar om

jesper67

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 096 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?