Beskrivning

Varnining, läskigt

Ej namnad, inga hundöron, skav på på bokomslag och hörn,

En bok att läsa tillsammans under täcket i ficklampssken

Det är superläskigt att höra någon berätta om spöken, men det är samtidigt så himla spännande att man ändå vill. Man kan helt enkelt inte låta bli att lyssna på alla hårresande historier. I "Varning! Läskigt" har vi samlat gamla och nya rysliga och mysrysliga berättelser som får dig att krypa längre upp i soffan eller djupare ner under täcket. Men du får även tips på hur man spökar bäst och äckliga bus och trix som kan vara användbara för en utklädd häxa eller mumie.

Filippa Widlunds vackra småruggiga illustrationer i olika manér gör den här boken till en riktig mys-rys-skatt!

Några av de medverkande författarna i boken:Astrid Lindgren Roald Dahl Ulf Nilsson Gunnel Linde Petter Lidbeck Kristoffer Leandoer Dan Höjer

Araminta Spookie, Vampyren, av Angie Sage
Ej namnad, an hundöron, lite skav på bokrygg och hörn

Dags att plocka fram varulvsfällan!
Araminta Spookie och hennes kompis Wanda bjuder på nya fantasifulla planer tillsammans med spökena sir Hector och kammartjänaren Edmund.
Araminta tror att något fruktansvärt gömmer sig djupt nere i de hemliga gångarna under Spökhuset. Kan det vara en varulv? Medan hon håller på att konstruera en varulvsfälla invaderas huset av en hop okända släktingar, bland annat den läskige kusinen Max som Araminta genast misstänker är en farlig vampyr. För att göra det hela än värre blir han snabbt Wandas nya bästis. Men Araminta kommer på en plan för att avslöja Max samtidigt som hon fångar varulven. Men kommer planen att lyckas?

Vampyren är en fartfylld, spöklik och humoristisk berättelse för alla barn som vill bli så där lagom skrämda.

Tugga på lik och andra hiskliga historier, Ulf Palmenfelt, Helena Wills
Fint skick, lite skav på hörn

Bestens håla, legenden om Tann, Niklas Krog,

Tann föddes i dvärgarnas stora salar, djupt inne i Randbergen. Men han är inte som andra dvärgar och längtade ut till skogens grönska och solens värme. En dag tog han mod till sig och klättrade ut i det fria. I skogen träffade han Bladhus, en vänlig ek som vandrar runt för att hitta en bra plats att slå rot på. Bladhus och Tann blev vänner och tillsammans jagade de bort den kolsvarta Besten från grottorna under dvärgarnas salar. Aina och Tann har lyckats stoppa Bestens framfart i skogen och jagat ner odjuret i sin håla igen. Men de vet att Besten snart har samlat krafter för att komma tillbaka och skövla skogen och sätta skräck i skogsfolket. De måste komma på ett sätt att jaga bort Besten för alltid. Men vad kan få ett odjur som lever på ondska att vilja lämna sin håla? Och vad ska de göra för att inte bli upptäckta av den eldsprutande drakkungen Nidaros som letar efter Tann?

Objektsnr 630733197

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 13:04

Lite läskigt, 6-9 år, Varning läskigt, Vampyren, Tugga på lik

Utropspris

|0 Bud

90 kr

Auktionen avslutades utan bud

Vixix

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

265 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?