Beskrivning

4 böcker: 2 Harlequin, 1 Saxon och 1 Love Story. Skulle du enbart vara intresserad av en så säg till så kan jag lägga upp den separat när den här annonsen inte längre är aktiv - om inte någon köper alla innan dess, så klart. OBS: bilden där alla framsidorna visas är sammansatt av flera bilder, så skalorna kan visa fel. Svenska pockets.

==

Nr 10 - Love Story 1983 ISBN 91-7802-010-7 Leomi “Return to Mertonmount” 139 sidor.

OBS! Klottraren har klottrat sitt namn (eller ett antal initialier) på en av försidorna. En av försidorna har delvis lossnat. Ryggen till omslaget lite sliten i “vikvecken” och har delvis lossnat mot framsidan längst ner mot framsidan. Framsidan också aningen sliten och ett hörn har tydlig vikskada. Se bilder (jag visar dock ej bilder på klottrarens namn, för att skydda den skyldiga).


Alla i byn visste att Judith skulle gifta sig med Edward Knight. Men så en dag fick en bil motorstopp och en flicka kom och knackade på Edwards dörr … När sedan Gilbert Sheldon dyker upp och tycks ha vissa planer för trakten, uppstår problem. Vad vill han egentligen? Judith är förbryllad och hon retar sig på honom. Hon tycker faktiskt inte alls om honom …! Och mormor insisterar på att hon ska gifta sig med Vic … Stackars Judith!

==

Nr 194 1983 ISBN 91 7600 371 X Harlekin “The passionate sinner” 153 sidor.

OBS! Lätt skada högst upp på omslagets framsida. Kladdaren har kladdat vad som kanske är initialer på en av försidorna - jag visar ej bild på det för att skydda den skyldige.


Merlin var hos mannen hon älskade. Paul van Setan var ung, snygg och hade varit en framgångsrik kirurg - tills han blev blind. Merlin reste till ön i Indonesien för att arbeta som hans sekreterare. Vad skulle han säga om han fick veta att hon varit inblandad i olyckan som kostat honom synen? Hon fick ta risken. Hon kände att hon måste stanna. Han var den ende som betydde något. Och så länge han trodde hon var mycket äldre och helt ointresserad av män skulle det gå bra …

==

2002 ISBN 91 640 3565 4 Harlequin AB “The Beach House” 443 sidor.

Sommaren vid havet förändrade deras liv. Cara har precis förlorat sitt prestigefyllda jobb och blivit bedragen av sin älskare. I samma veva kommer en inbjudan från hennes mamma, Lovie, till sommarhuset i South Carolina. Hon har inte varit hemma på tjugo år. VArför vill Lovie att dottern ska komma hem just nu? Väl framme is emesterparadiset möts Cara av modern, som inte verkar ha förändrats ett dugg, en butter höggravid tonåring som Lovie har som inneboende, och brodern som har ärvt pappans alla dåliga sidor. Just när försoningen ser ut som en omöjlighet avslöjar Lovie något som förändrar allt ...

==

Nr 16 - Romanen från Saxons “En gripande kärleksroman” 1979 ISBN 91-7076-015-2 Saxon & Lindströms förlag 156 sidor.

OBS! Ungefär hälften av sidorna har lossnat från baksidan och från den andra hälften av sidorna - de sitter dock själva ihop. Alla sidorna finns med och bör kunna sättas tillbaka om man har rätt sorts klister. Kladdaren har också kladdat sina initialer på en av försidorna.


Livet hade varit vänligt mot Edward Ratcliffe, vid 38 års ålder en berömd förmögen advokat. Han hade i Fiona en intelligent, tillgiven fästmö. Lika väl hade livet inte behandlat Eleanor Jones, Edwards stora ungdomskärlek. Ensamstående mor i små omständigheter kom hon en dag i nöd. Hon sökte upp Edward för att få hjälp. Snart befann han sig i det förflutnas skugga …

==

Write for information in English.

Varan säljs i befintligt skick (normalt begagnat). Endast det som syns på bilderna ingår. Viss skillnad i färg kan förekomma, då det är svårt att få exakta färger på fotografier. Jag scannar om möjligt. Jag försöker gå igenom objekten och notera alla brister, inklusive eventuella namn i böcker - jag kan dock ha missat något. Är du mycket känslig så be mig dubbelkontrollera innan köp.

Jag samfraktar gärna om det är möjligt, med Traderas Samfrakt inom 3 dagar.

Betalning sker via Traderabetalning. Tradera påminner automatiskt om betalning inte skett inom ett par dagar. Om du får problem - hör av dig! Det mesta kan lösas med god kommunikation.

Jag skickar vanligen inom 3-4 dagar efter betalningen, annars hör jag av mig. Känner jag att det är säkrare att packa på annat (dyrare) sätt när jag väl packar så betalar jag mellanskillnaden. Skickas föremålet utan spårmöjlighet är det på köparens risk - jag har dock aldrig haft problem med att något kommit bort. Jag packar och skickar ofta fragila föremål och använder tillräckligt med packmaterial och tillräckligt stor kartong för att jag själv inte ska vara rädd för att skicka. Om föremålets vikt anges i annonsen, tänk på att vikt för kartong och packmaterial tillkommer. Med postnord betalar man också för kartongstorleken - ett lätt föremål som kräver en stor kartong blir därför dyrare.

När du genomför ett köp så har du godkänt min objektsbeskrivning samt mina betalningningsvillkor och fraktvillkor. Känner du att varan inte stämmer med min beskrivning, hör av dig inom 14 dagar efter att du mottagit den. Jag vill mycket gärna förstå vad du är missnöjd med så att jag kan förbättra mig i framtiden. Vid eventuell retur är det du som står för frakten och jag återbetalar pengarna för varan inom 14 dagar efter det att varan återkommit till mig i oskadat skick och jag fått inbetalningsinformation. Vid eventuell avhämtning granskas varan på plats, det går inte att ångra sig efteråt.

Avhämtning går bara bra för försäljningar där detta angivits som alternativ, INTE annars, respektera detta. Vi tar INTE emot kontanter vid dörren, betalning sker alltid via Tradera och i förskott. Normalt är föremål vi erbjuder avhämtning för svårpackade pga storlek eller skörhet. Räkna därför inte med att de är färdigpackade när ni hämtar föremålen, vi vill att ni granskar dem på plats - går de sönder på vägen till er tar vi inte ansvar för detta. Vi kan heller inte alltid erbjuda packmaterial, utan det är något vi måste komma överens om innan hämtningen. Vi erbjuder inte hämtning av föremål vi inte angett hämtning som ett alternativ till, men om ni köper föremål av båda typerna samtidigt, t.ex. en tallrik och en bok, så går det givetvis bra att hämta boken samtidigt som ni hämtar tallriken.

Utanför Sverige: Portot blir det porto som Postnord anger som motsvarande det porto jag angivit inom Sverige, fast till önskat land, fråga om ni vill ha exakt pris innan köp. Just nu skickar jag bara böcker utanför EU och bara till länder som Postnord accepterar försändelser till.

Fråga om något känns oklart

Objektsnr 629279078

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 20 apr 13:27

4: Blind passion, Herrgårdens hemlighet, Huset vid Havet & Det förflutnas skugga

Utropspris

|0 Bud

40 kr

Auktionen avslutades utan bud

almell

Saltsjöbaden, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

429 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?