Beskrivning

Just när du trodde att mardrömmen var över, så är han tillbaka! Kapten Stofil ger aldrig tappt och i sin jultidning får han sällskap av alla sina vänner och medarbetare. Allt är kort sagt som det varit i alla tider. Utöver själva serierna, som vanligt levererade av Sverige främsta serieskapare, så innehåller Jultidningen en 28-sidig Stupidoavdelning späckad med ovärderligt kunnande om dåtiden.Kapten Stofil tar upp kampen mot hönökakor av undermålig kvalitet och träffar både Tor och de tre nornorna i det episka äventyret »Åska över Torslanda«. Serien är tecknad i en vacker gråskala som framhäver den på Västkusten ymnigt förekommande dimman och regnet på ett mycket tilldragande sätt. David Nessle berättar om H. P. Lovecrafts rafflande liv, medan John Andersson hyllar »The Spirit« och Joakim Pirinen bidrar med »Julklapparnas julafton« och »Det verkligt döda paret«. Dessutom serier av Daniel Ahlgren, Camilla Forsman och Nicolas Krizan.

I Stupidoavdelningen går Martin Kristenson och Fredrik af Trampe på djupet om den klassiska TV-serien »Kullamannen« i ett omfattande artikel- och intervjublock.

Författare: Lindengren, Joakim
Förlag: Optimal
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 80, sv.v.
Utgivningsår: 2012
ISBN: 978-91-85951-49-9

Ny kommer från förlaget.

International bidders are welcome. Ask for ni freight!

Samfraktar alltid.

Lycka till med budgivningen!

Ingen brådska med betalning om du inväntar lön. Meddela mig då. Jag har ca 100 annonser som går ut samtidigt så räkna med att packning och ivägskickande kan ta lite tid. Jag tar inte ansvar för transportörens slarv.

Objektnr 632433864

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 18:09

KAPTEN STOFILS JULTIDNING / OPTIMAL 2012 / JOAKIM LINDEGREN

Utropspris

|0 Bud

38 kr

Auktionen avslutades utan bud

räzerfräzer

Hässelby, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 804 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?