Beskrivning

Översatt av

Fjerde bind i forfatterparret Hammers krimiserie om chefkriminalinspektør Konrad Simonsen og hans efterforskningsteam fra Politigårdens drabsafdeling i København.

En tidlig forårsdag ankommer en gruppe mennesker i mørkeblå Audi til en jagthytte ved et nordsjællandsk gods. Formålet med besøget er enkelt: Som passager i bilen er en ung afrikansk kvinde, en prostitueret. Hun leverer ikke det, hun er blevet ansat til og derfor skal hun nu afstraffes. Men afretningen går grueligt galt. Den afrikanske kvinde dør og liget skjules i den nærliggende skovsø. Måneder senere dukker de makabre rester af den afrikanske kvinde op. Ingen ved hvem hun er, ingen savner hende. Måneders efterforskning finder sted, uden resultat, og til sidst lander sagen på Konrad Simonsens bord. Inden længe falder mistanken på godsets forvalter, ikke mindst fordi han tilsyneladende kan sættes i forbindelse med en række bestialske - og uopklarede - sager om overfald på og voldtægt af yngre kvinder.

Men Konrad Simonsen og hans team har ikke kalkuleret med en ung kvinde ved navn Benedikte Lerche-Leth: Hun var med som passagerer i bilen den forårsdag, den afrikanske kvinde blev dræbt - og hun har sin helt egen dagsorden.

Meget velholdt hardback m/smudsomslag
Sendes (med sporingsnummer) for 45,- DKK til pakkeshop i DANMARK eller 70,- DKK til pakkeshop i SVERIGE

Se flere bøger på www.livas-reol.dk

Objektsnr 628051259

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 16:49

PIGEN I SATANS MOSE - KONRAD SIMONSEN #4 AF Lotte og Søren Hammer

Pris

46 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?