Beskrivning

pocket i nyskick

Bonita och Doris var en gång fnissiga tonåringar, grannar och bästa vänner. Mer än 40 år senare möts de igen på Doris mammas begravning. Bonita tar hand om sin senila mamma Elvy i den stora villan i centrala Ystad, Villa Bonita. Doris bestämmer sig att flytta tillbaka till barndomsstaden, skild och uppsagd från sitt kontorsarbete i det gamla familjeföretaget. Hon har hittat ett nytt arbete, men det är något konstigt med verksamheten, och hon lockar Bonita med till Göteborg för att ta reda på vad de skumma arbetsgivarna sysslar med. Sen ger det ena det andra, och vad Bonita och Doris hittar på kan bara ni ana som läst tidigare böcker av Sveriges nya stora underhållningsförfattare.

Villa Bonita är en bok där läsarna får möjlighet att le igenkännande åt absurda, vardagliga situationer, samtidigt som boken inger hopp om att det aldrig är för sent att förändra sina liv. Jag vill med mina böcker lyfta fram de enkla människorna och visa att de har en inre styrka och förmåga som kan både förvåna och mana till eftertanke. Författaren i Läslustans katalog 06/07

****************************************************************

Välkommen till min butik

Jag samfraktar gärna. Kolla gärna in mina andra auktioner/annonser. Du kommer till min butik om du klickar på Loppis-Lisa. I butiken kan du också göra sökningar..

Köp av 2st varor eller fler
När du köper fler varor vänta med betalningen. Jag kommer att ändra till ny fraktkostnad. Tyngre brev/paket skickas med schenker.

Auktioner önskar jag betalning inom 5 dagar

Om du vill vänta med betalningen hör bara av dig

Jag tar ut en hanteringskostnad på 2 kr per brev eller paket

Jag postar måndag, onsdag, torsdag och fredag.

Mina betalningsuppgifter kommer i vinnarmailet från Tradera

Specified shipping refers to Sweden. Alla varor till utlandet skickas endast spårbart.

Om du väntar på ett mail från mig titta i skräpposten, mycket fastnar där.

Ha det gött

Loppis-Lisa

Objektnr 622313941

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Villa Bonita av Karin Brunk Holmqvist

Pris

30 kr

Loppis-Lisa

Arvika, Sverige

5.0

Loppis-Lisa

Verifierad

Toppsäljare

4 986 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?