Beskrivning

TONER I NATTEN av Jojo Moyes, pocketutgåva från Printz Publishing, 413 sidor och i gott skick.

Ena stunden är Isabel en firad violinist i en omtalad symfoniorkester. Hon har en attraktiv make, två fina barn och en fantastisk våning mitt i London. I nästa stund har hon förlorat sin man och står ensam på ruinens brant. Mitt i hopplösheten ärver Isabel en herrgård på landet, och när grannen Matt erbjuder sig att ta hand om renoveringen tackar hon ja utan att tveka. Men Isabels omstart i livet visar sig vara allt annat än okomplicerad. Grannen Matt har en hemlig agenda med renoveringen, och det har även hans fru Laura. Fastighetsmogulen Nicholas Trent ser den gamla herrgården som en väg tillbaka till rikedom, och den mystiske Byron, vems ärenden går han egentligen? När Isabel och hennes barn flyttar in i huset, kolliderar livet och drömmarna hos alla inblandade. Hur långt är man egentligen beredd att gå för att få sitt drömhem?

Vikt: 230 gr + emballage

Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Jag skickar varan så snart jag hinner efter att jag fått betalt. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett korrekt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. God kommunikation brukar ge både nöjda köpare och säljare!

Rök- och djurfritt hem, varsamt hanterade kläder tvättade enligt tvättmärkning.
Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt med Schenker som jag alltid erbjuder som alternativ eftersom varan då är försäkrad.

Objektnr 633147710

Visningar 15

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 12 jun 22:34

TONER I NATTEN av Jojo Moyes - pocket

Pris

35 kr

adlihtam

Sundbyberg, Sverige

5.0

adlihtam

Verifierad

Toppsäljare

4 848 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?