Beskrivning

~ Scarf Engelsk motiv med fasaner marinblå oerhört snygg och klassiskt~

100% Polyester

Made in Italy

I mycket fint skick!

Mått:
Längd - 77 cm
Bredd - 77 cm

************************************************************
Alla bud är bindande! Lämna gärna omdöme, då vet vi att du mottagit försändelsen och förhoppningsvis är nöjd! Vi lämnar alltid omdöme.

Köpvillkor
Skick
Våra varor är begagnade och säljs i befintligt skick. Vi försöker beskriva alla defekter så noga som möjligt. Titta och förstora gärna bilder för att själv skapa dig en uppfattning. Produkterna säljs funktionstestade, om inget annat anges.

Betalning
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, kort eller PayPal. Vunnen auktion betalas inom fyra dagar och kom ihåg att alla bud är bindande. All information efter vunnen auktion kommer med Traderas automatiska mail.

Leverans & samfrakt
Vi erbjuder frakt via Schenker, DHL inom EU, utom på de varor där det står "endast avhämtning". Varor skickas vanligtvis måndagar, onsdagar och fredagar efter erhållen betalning. Finns specifika önskemål tag kontakt.

Vi samfraktar gärna föremål som går att samfrakta. Vi avvaktar 3 dagar för samfrakt, vänligen vänta då med betalning tills ni får ett bekräftelsemail från oss med betalningsinstruktioner. Vi samfraktar mot billigast möjliga kostnad. Fri frakt vid 1500 kr.

Om ni vill få ert paket skickat till en annan adress än den som är angiven hos Tradera, så kontakta oss innan betalning via mejl.

Avhämtning
Vill du inte att vi skickar varan, erbjuder vi avhämtning efter överenskommelse. Betalning sker innan, via Traderabetalning (där du väljer betalsätt).

Returer & instruktioner
Du har som kund hos oss på tradera, enligt distans- och hemförsäljningslagen (SFS 2005:59) alltid 14 dagars ångerrätt. Om ångerrätten åberopas, ska detta meddelas till oss inom 14 dagar från det att produkten har mottagits och returfrakten bekostas av dig som kund.

Vid skadat föremål / reklamation, maila oss bild på produkten samt emballaget och ge en beskrivning av skadan / reklamationsskälet. Spara allt tills vi har hunnit hantera ärendet och hört av oss (sker via mail). Vid retur av föremålet återbetalas beloppet så snabbt som möjligt, dock senast inom 14 dagar från mottagandet av returen. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av kundens hantering kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras.

Vid retur bifoga en lapp med ditt fullständiga namn samt Tradera-alias. Du ansvarar för att varan emballeras väl. Lämna in paketet till ditt närmaste ombud, du står för returkostnaden. Vi hämtar inte ut rekommenderade paket.

Kontakt
Du är varmt välkommen att skriva via tradera om du har några frågor. Vi återkommer till dig så fort vi kan.

Objektsnr 628252551

Visningar 115

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 8 apr 19:13

~ Scarf Engelsk motiv med fasaner marinblå oerhört snygg och klassiskt~

Slutpris

|

125 kr

Auktionen är avslutad

charlotteh_87 vann auktionen

MormorHelgasSekel

Mölnlycke, Sverige

5.0

MormorHelgasSekel

Företag

Toppsäljare

123 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?