Beskrivning

SÄLLSYNT! För dig som är samlare eller som är ute efter en unik och hållbar gåva.

Äkta Hermes scarf i 100 % siden med handrullade kanter.

Hermes "Paris Qui Roule" designades av konstnären Hugo Grygkar först i 1951, återutgiven 1973 och 2006. Hugo Grygkar var en av de mest kända konstnären som arbetade för Hermes, och det var han som designade den absolut första scarfen.

Den aktuella scarfen är från den senaste utgåva. Namnet översätts ungefär som "Paris rullar", den föreställer olika typer av hästvagnar.

Modellen designades i olika färgkombinationer. Detta exemplar går i eleganta nyanser av offwhite/ljusblå/beige, mycket delikat och exklusiv kombination som kan passa både HENNE och HONOM och är lätt att kombinera med olika outfit. Perfekt till vår och sommar!

Scarfen är ej signerad eftersom Hugo Grygkar var en av konstnärer som aldrig signerade sina verk. Copyright återfinns uppe i det vänstra hörnet (se bild 4). Etikett med skötselråd finns med, och dess utseende bekräftar att scarfen tillverkades på 2000-talet.

Scarfen är oanvänd och är i nyskick, den är ren, ingen odor, och jag ser inga fläckar, missfärgningar eller andra skönhetsfel. (Jag har märkt scarfen som begagnad eftersom den är inte nyproducerad).

Mått: Ca 90cm x 90cm.

Levereras med Hermes låda (i fint skick).

Underbar present för HENNE eller HONOM.

Objektsnr 631597173

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 06:48

Hermes Silk Scarf Paris Qui Roule design Hugo Grygkar Oanvänd NYSKICK

Utropspris

|0 Bud

4 745 kr

Slutar om

taliya

Karlskoga, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

182 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket