Beskrivning

Äkta Hermes scarf FEUX DE L'HIVER tillverkad av 100 % siden i nyskick!

Perfekt som samlarobjekt eller som en dyr och hållbar present.

Hermes "FEUX DE L'HIVER" designades av konstnären CHRISTIANE VAUZELLES 1981, den aktuella scarfen kommer från en senare utgåva, i slutet av 1990-tal - början av 2000-tal.

Namnet översätts ungefär som "Vinter snöflingor/snöljus". Modellen designades i olika färgkombinationer. Detta exemplar går i eleganta nyanser av offwhite/ljusblå/beige, mycket delikat och exklusiv kombination som kan passa både HENNE och HONOM och är lätt att kombinera med olika outfit.

Scarfen är ej signerad eftersom CHRISTIANE VAUZELLES var en av konstnärer som aldrig signerade sina verk. Copyright och etikett med skötselråd finns med (se bilder).

Scarfen ser oanvänd it, den är i perfekt skick, de handsydda handrullade kanterna är fina, och tyget känns krispigt. Det enda som man kan påpeka på - några små fläckar, obetydliga och nästan osynliga, man ska verkligen leta noga för att se dessa. Förmodligen uppstått vid förvaring, kan också vara åldersrelaterad blekning.

Jag har försökt att fånga upp detta på de sista tre bilderna. Ingenting av större betydelse, men jag sätter ett lägre pris än på mina andra scarfar. FYND!

Mått: Ca 90cm x 90cm.

Levereras med Hermes låda (i fint skick).

Underbar present för HENNE eller HONOM.

Objektsnr 631978822

Visningar 14

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 16:37

Hermes Silk Scarf FEUX DE L'HIVER design CHRISTIANE VAUZELLES Nyskick

Utropspris

|0 Bud

3 945 kr

Slutar om

taliya

Karlskoga, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

183 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket