Beskrivning

Skånska gåsamord – noveller och nyttigheter om mat och myt av Skånska Deckarsällskapet och ledamöter av Skåneländska Gastronomiska Akademin

Vid tiden för Mårtensafton (kanske mera vanligt att man kallar mathögtiden för Mårten Gås) – en högtid som firas den 10 november, ofta med gåsmiddag. Vad är väl mera passande än inför denna höstfest lära om skånska gåsamord?


Förutom gäss, Skåne och mord rymmer SKÅNSKA GÅSAMORD mycket annat roligt, underfundigt, småvarmt och inspirationsvist. Vad sägs t ex om japaner, gascogne, grevar, tuttgluttning och vårtor? Och dessutom några andra vingburna och mycket kära släktingar! Slutligen: glöm inte illustrationerna. Fredrik Tersmeden och Kaj Stenman har fångat författarnas särdrag och oss gäss på ett träffsäkert, trevligt och munvinkelvänligt sätt. Det är bara att sätta sig till bords. Gås på er!

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är illustrerad med trevliga teckningar i svartvitt.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 245/170 mm
Ryggbredd ca 24 mm
Vikt ca 745 gram
Sidantal 283
Författare ett flertal
Förlag Boströms
Språk svenska
Utgivningsår 1996
ISBN 91-972634-2-7

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630029722

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 20 apr 17:27

Skånska gåsamord – noveller och nyttigheter om mat och myt

Utropspris

|0 Bud

100 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 958 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?