Beskrivning

Food Pharmacy - En berättelse om tarmfloror, goda bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat, av Lina Nertby Aurell och Mia Clase

Vad har goda bakterier, Platon, gröna bananer, vetenskapliga studier, kärlek och gurkmeja gemensamt?

Att leva ett så friskt liv som möjligt är till stor del kopplat till vad du äter. Bloggen Food Pharmacy, som drivs av Mia Clase och Lina Nertby Aurell, handlar om just detta. Nu kommer också boken om hur du äter den mest hälsosamma och antiinflammatoriska maten, och allt serveras med en rejäl portion humor.

Det här är en berättelse om inflammation, tarmfloror, onda och goda bakterier, vetenskapliga studier, hypokondri, metaanalyser, gurkmeja och antiinflammatorisk mat - dessutom förklarat på ett mer lättillgängligt sätt än du någonsin kunnat ana. Självklart med recept och fakta om de antiinflammatoriska hjältarna i köket - som du snart inte kommer att kunna vara utan.

All fakta är väl underbyggd genom professor Stig Bengmark, f.d. chefskirurg och klinikchef på Lunds universitet, med över 30 års erfarenhet av forskning på magens bakterier och hur maten vi äter påverkar kroppen. Han menar att alla kroniska sjukdomar har en och samma orsak - ett uttröttat immunförsvar orsakat av kronisk inflammation. Därför ville Mia och Lina ta reda på hur man kan leva så antiinflammatoriskt som möjligt. Det kommer du också vilja.

Den inbundna boken (linneklotband) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick! Boken är rikligt illustrerad med fina fotografier i färg samt svartvita teckningar/reproduktioner.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 245/178 mm
Ryggbredd ca 22 mm
Vikt ca 695 gram
Sidantal 184
Författare Lina Nertby Aurell och Mia Clase
Förlag Bonnier Fakta
Utgivningsår 2018 (sextonde tryckningen)
Språk svenska
ISBN 91-7424-568-4

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630310599

Visningar 13

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 18:58

Food Pharmacy - om tarmfloror, goda bakterier, forskning, antiinflammatorisk mat

Utropspris

|0 Bud

115 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 957 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?