Beskrivning

Skördepraktikan, av Siv och Key L Nilson

Lustfyllt och inspirerande – precis som alltid i Siv och Key L Nilsons böcker!

Skördepraktikan frestar med lingonsylt och flädersaft, peppargurkor, pickles, syltade kantareller och de läckraste efterrätter – njut av skördetidens överflöd uppmanar oss författarna som i boken samlat cirka 120 favoritrecept.

”Mitt härliga fläderträd sprider väldoft i trädgården! Dags för att förbereda årets flädersaft! Tar fram Siv och Key L Nilsons bok "Skördepraktikan" och slår upp receptet. Siv och Key har glatt oss många gånger med sina resekokböcker från Frankrike. Vår första gemensamma resa i Frankrike gjordes tillsammans med deras bok "Förförande franskt" där vi med hjälp av deras tips på natursköna platser och goda vattenhål tog oss ner med bil längs Rhônedalen till Marseille. Det blev flera resor och flera böcker av detta par där Siv stod för texten och Key de vackra bilderna. De gav även ut trädgårdsböcker bl.a "Trädgård för ovana", som jag givetvis snabbt inhandlade! 2002 avled tyvärr Key men Siv bor fortfarande kvar på Gotland, som paret också skrivit böcker om.”

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är mycket rikligt illustrerad med läckra fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 258/227 mm
Ryggbredd ca 18 mm
Vikt ca 865 gram
Sidantal 175
Författare Siv och Key L Nilson
Förlag Natur och Kultur
Språk svenska
Utgivningsår 1996
ISBN 91-27-06569-3

Porto: Skickas i ett registrerat och försäkrat paket med Schenker som kostar 73 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630312199

Visningar 19

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 19:07

Skördepraktikan

Utropspris

|0 Bud

90 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 957 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?