Beskrivning

Svamplycka, av Jens Linder och Pelle Holmberg

Ordet svamplycka är det första man tänker på när Pelle Holmberg, engagerad svampexpert, och Jens Linder, kunnig kock, pratar svamp. Här har två verkliga kännare på området - ett par äkta gourmeter i gummistövlar - tillsammans skrivit en bok om Sveriges bästa matsvampar och hur man får användning för dem i 60 utsökta svamprätter.

Svamplycka består av ett fyrtiotal svampporträtt av allt från försommarens vårmusseron och högsommarens strävsoppar till höstens stolta fjällskivling och vinterns ostronskivling. Här får du lära dig vilken säsong just din favoritsvamp tillhör, hur du känner igen de olika matsvamparna, hur du tar hand om dina plockade svampar, hur du förvarar dem och hur du tillagar varje sort på bästa sätt. Boken är illustrerad med fantastiska bilder på svampar, mat och natur. Så ut i skogen och upplev sann svamplycka!

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i mycket nära nyskick. Boken är rikligt illustrerad med läckra fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 255/195 mm
Ryggbredd ca 20 mm
Vikt ca 725 gram
Sidantal 167
Författare Jens Linder och Pelle Holmberg
Förlag Bonnier fakta
Språk svenska
Utgivningsår 2009
ISBN 91-7424-022-1

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: Vänligen betala inom 2 dagar efter avslutad auktion!

Objektsnr 630486169

Visningar 18

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 16:38

Svamplycka

Utropspris

|0 Bud

235 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 957 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?