Beskrivning

Klaras GI-mat - 100 recept med lågt glykemiskt index, av Klara Desser

Alla talar om glykemiskt index! Äntligen en svensk kokbok med nya spännande recept med lågt GI. För den som vill gå ned i vikt, minska risken för diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar.

Kort sagt - god härlig mat för att må bra. Och man är aldrig hungrig!

"Jag började laga mat efter Montignac-metoden, men många recept var konstiga och 'franska'. Jag började komponera egna recept och samla klassiska rätter med långsamma kolhydrater. För mig är det viktigt med matbilder som lockar och recept som är lätta att förstå och följa."

Detta har resulterat i Klaras GI-mat med välgenomtänkta moderna recept, "crossover husman".

Glykemiskt index är ett sätt att mäta hur snabbt kolhydraterna i maten höjer blodsockret, och därmed insulinet i blodet. Lågt GI, dvs långsamma kolhydrater, gör att blodsockret hålls mer konstant, man är inte hungrig och man går ned i vikt. Denna kost har många hälsoeffekter, och det handlar inte om att späka sig. Det handlar om att äta gott - men att äta medvetet!

Ur innehållet: Vad är glykemiskt index och vilken mat kan man äta? Förrätter, huvudrätter, efterrätter, röror till kyckling, fisk och grönt, bön- och linssallader, plockrätter, grönsakstillbehör, såser, festbuffé, picknick, frukost och julmat.

Boken avslutas med tabeller över GI-värdet för olika livsmedel.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är mycket rikligt illustrerad med läckra fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 212/236 mm
Ryggbredd ca 16 mm
Vikt ca 670 gram
Sidantal 160
Författare Klara Desser
Förlag Prisma
Utgivningsår 2007 (tredje upplagan)
Språk svenska
ISBN 91-518-4955-3

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630486425

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 16:41

Klaras GI-mat

Utropspris

|0 Bud

50 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 957 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?