Beskrivning

Café Bohuslän och Alingsås Recept och en guide till 52 caféer, av Åsa Hasselblad

Café Bohuslän och Alingsås tar med läsaren till de bästa caféerna i sommarmetropoler som Marstrand, Smögen och Fjällbacka men också till cafépärlor belägna bortom turiststråken, på öar i skärgården och i det bohuslänska inlandet.

Turen går via de klassiska konditorierna, lummiga trädgårdscaféerna och en och annan livfull bryggservering till det lilla personliga caféet inhyst i en sjöbod. Den kontinentala seden att både kaffe och starkare drycker finns på menyn har succesivt

spridit sig även till vår västkust. Numera går det att få ett glas vin till smörgåsen eller en konjak till kaffet på många caféer.

Men tack och lov finns även några klassiska konditorier med bakverk i fokus kvar. Café Bohuslän hjälper läsaren att hitta till de bästa ställena oavsett om färden går med bil eller båt. För den som vill återskapa de bästa smakupplevelserna hemma finns ett recept från varje ställe. Boken tar också med läsaren till Alingsås, en stad med lång cafétradition och karaktärsstarka caféer.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Den är rikligt illustrerad med fina fotografier i färg – såväl interiört från omskrivna caféer som en del av bakverken. Kartor vägleder resenären.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 205/203 mm
Ryggbredd ca 16 mm
Vikt ca 550 gram
Sidantal 132
Författare Åsa Hasselblad
Förlag Isaberg förlag
Utgivningsår 2010
Språk svenska
ISBN 91-7694-797-5

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 631651419

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 18:45

Café Bohuslän och Alingsås - Recept och en guide till 52 caféer

Utropspris

|0 Bud

105 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 968 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?