Beskrivning

A Taste of Haga (Sötsaker från Haga i Göteborg), av Eija Niskakari (text) och Bill Mason (foto)

Detta är den engelskspråkiga utgåvan av boken ”Sötsaker från Haga”. Precis vad titeln utlovar: söta bakverk - mest kakor och tårtor - som presenteras tillsammans med fantastiska miljöbilder från just Haga, som är en gammal och genuin stadsdel i Göteborg. En perfekt presentbok till era engelskspråkiga vänner!

Boken innehåller ca 30 recept på olika sorters läckerheter som tårtor, biskvier, brownies, bullar, maränger, pajer och marmelader. Recepten till bakverken är av olika svårighetsgrad, men är inte mer svåra än att personer med någon erfarenhet av bakning kan baka dessa utan problem. Varje bakverk illustreras med vackra och aptitretande bilder som får det att vattnas i munnen. Som en röd tråd genom boken löper också inbjudande miljöbilder från det kulturrika Haga. De pittoreska bilderna pryder bokens omslag, inledning och finns insprängda bland de olika recepten.

Författaren Eija Niskakari är en skicklig konditor som fram till nu drivit Tårterian, konditori och tårtbutik belägen i stadsdelen Haga i Göteborg. A Taste of Haga (Sötsaker från Haga) är hennes första bok. Fotograf och formgivare: Bill Mason är en erfaren formgivare som medverkat i en rad bokproduktioner.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är rikligt illustrerad med läckra fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 215/215 mm
Ryggbredd ca 10 mm
Vikt ca 370 gram
Sidantal 64
Författare Eija Niskakari
Foto Bill Mason
Förlag ICA Bokförlag
Språk engelska
Utgivningsår 2008
ISBN 91-534-3071-1

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 631651646

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 18:47

A Taste of Haga (Sötsaker från Haga i Göteborg)

Utropspris

|0 Bud

65 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 963 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?