Beskrivning

SKÖRD 41 GRÖNSAKER 810 RECEPT FRÅN EKOLÅDAN

av Anette Dieng och Ingela Persson 2017

Natur och kultur förlag 2017.

Kartonnage i mycket gott skick.

I SKÖRD av Anette Dieng och Ingela Persson får du ca. 800 recept och inspiration från Ekolådan. Ekolådan har sedan starten 2003 levererat flera tusen lådor fulla med ekologisk frukt och grönt till hem runt om i hela Sverige.
I boken SKÖRD : 41 GRÖNSAKER, 810 RECEPT FRÅN EKOLÅDAN får du massor av smårecept som är specifikt framtagna av Ekolådan till boken. Det är inte nödvändigtvis helt vegetariska recept, men det gröna är alltid i fokus.
Alla grönsakerna presenteras med recept, praktiska tips till förvaring, information om när de är som godast och vad som passar ihop smakmässigt.
De flesta brukar laga samma slags grönsaker på samma vis varje gång, med hjälp av SKÖRD : 41 GRÖNSAKER, 810 RECEPT FRÅN EKOLÅDAN lär du känna råvarorna bättre och får kunskap och inspiration till hur du kan tillaga dem på nya sätt och i nya spännande smakkombinationer. Ta till exempel kålrabbi, det är jättegott tillsammans med päron, lök, mandelflagor och en honungsvinägrett. Eller råstekt broccoli med vitlök, chili, cashewnötter och soja – detta passar väldigt bra till fisk.
Recepten i boken är ingen exakt vetenskap. Det är korta, enkla recept utan specifika mått. Idéen är att du ska kunna laga till något gott och snabbt av det du har hemma. De flesta av rätterna är tillbehör till annan mat, men långt de flesta är utmärkta på egen hand. Eller så serverar du flera små grönsaksrätter som en måltid.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 320616890

Visningar 1 452

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

SKÖRD 41 GRÖNSAKER 810 RECEPT FRÅN EKOLÅDAN Anette Dieng Ingela Persson 2017

Pris

250 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 247 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?