Beskrivning

Jag ansvarar inte för postens slarv.

Skick
Varan är begagnad och säljs i befintligt skick. Jag försöker fota och beskriva alla defekter så gott det går, men mindre defekter kan missas ibland!

Betalning
Vid vunnen auktion bör betalning ske omgående. Om betalning inte mottages 3 dagar efter vunnen auktion tar vi som säljare oss rätten att häva köpet om inte annat avtalats över meddelande med oss, vi har överseende med senare betalning om man kommunicerar det med oss, inom rimliga tidsspann så klart.

Leverans och Samfrakt
Samfraktar självklart! Försöker alltid skicka varor så fort som möjligt, senast inom 2 arbetsdagar om inte annat framgår tidigare i annonsen.

Bokbeskrivning: I Med smak av salt och sommar delar systrarna Ulrika Jisland och Anna Jonassen med sig av sina bästa recept och ger inspiration till hur man kan förgylla sommarens måltider. Här finns tips på alltifrån aptitretare, läcker buffémat och smaskiga efterrätter till hur man kokar kräftor på bästa sätt, lagar mat med örter eller svänger ihop en enkel torsksufflé. God mat behöver inte vara krånglig ? det enda som krävs är bra råvaror och uppfinningsrikedom. Och med vacker dukning och fina uppläggningar kan man trolla för gästerna. Bjud in till middag på terrassen, picknick på skäret eller kanske en kaffetår i bersån! Mat smakar så mycket bättre ute, i sällskap med goda vänner och med doften av salt hav i luften. Bokens vackra och somriga bilder är tagna av Martin Skredsvik.

Objektnr 631713712

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 30 maj 13:04

Med smak av salt och sommar

Pris

225 kr

Binnebergsmo

Timmersdala, Sverige

4.7

Binnebergsmo

Verifierad

4 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?