Beskrivning

De goda avslutningarna - 87 recept på delikata efterrätter och desserter från Lilla Sällskapet

Med Lilla Sällskapets målsättning att behandla olika aspekter på svenska måltider genom tiderna har den andra boken i serien kommit. Att avsluta måltiden med något sött är en uråldrig sed.

I boken De goda avslutningarna förklaras det allra mesta om desserternas historia, deras nutid och rimliga framtid. Här finns recepten på de allra mest delikata, 87 recept från olika århundraden- från Gustav Vasas tårta till den sanna berättelsen om hur bröllopstårtan till kronprinsessparets bröllop skapades.

De ursprungliga recepten berättar om en hantverksskicklighet och fantasirikedom som idag är mindre vanlig. De flesta har moderniserats för att lätt kunna användas, men deras karaktär har inte ändrats.

Det redaktionella arbetet har skötts av Margit Eliasson, Gunilla Englund, Lars-Erik Holm, Monica Hörner, Magdalena Ribbing och Ulf Wahlberg som bidragit med originalillustrationerna. Alla ledamöter i Lilla Sällskapet.

Den häftade boken (limhäftad) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick! Den är illustrerad med vackra teckningar i färg av professor Ulf Wahlberg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 200/135 mm
Ryggbredd ca 12 mm
Vikt ca 270 gram
Sidantal 143
Författare ett flertal
Förlag Lilla Sällskapet
Språk svenska
Utgivningsår 2010
ISBN 91-633-7751-8

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 631429786

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 18:35

De goda avslutningarna - 87 recept på delikata efterrätter från Lilla Sällskapet

Utropspris

|0 Bud

140 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 963 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?