Beskrivning

Bismarcklänk Armband - 18K guld - 19 cm - 24 gram

Det här Bismarck-armbandet har legat i bankfack och bara brukats under några få timmar av samma anledning. Armbandet är ej smutsigt. Är i skick som ny. Låset är fullt fungerande och det finns en säkerhetskedjan som monterats extra och är hel. Armbandet är mycket fint.

Samtliga smycken som jag säljer ligger i bankfack, försäkringbolaget vill det. Banken har stängt helgdag/röddag då kan Ni få vänta någon dag extra innan jag skickar smycket. Om det inte känns bra att smycket inte kan skickas direkt, vänta då hellre med betalningen någon dag. Jag skickar smycket så fort det bara går.

Mitt (dubbel länkade) Bismarcklänk-armband kostar ca. 41 500 Kr och väger 24 gram. Min modell är äldre och finns inte längre hos Guldfynd att köpa.

Hos guldfynd kan du idag köpa ett liknande Bismarcklänk-armband för
46 998 kr 28 gram (4 gram mer än mitt).

Denna länk https://www.guldfynd.se/article/armband_i_18k_guld_19cm?attr1_id=0

Ni får det till halvapriset om Ni köper av mig istället för Guldfynd, och ni får en säkerhetskedja på köpet. Det är väl ingen dålig deal?

OBS Det är säkerhetskjedja på mitt armband. Det finns inte på orginalen. Säkerhetskedjan är lött och monterat av guldsmed och kostade några tusen kr extra att få gjort.

Guldfynd klassificerar just denna modell som en av det "lyxigare utförandet" då den är dubbellänkad och inte som de billigare med enkellänkningen.

Annonsen är seriös. Har efter bästa förmåga visat med digitalvåg, digitalt skjutmått, tumstock och dagens datum verifierat med dagens Expressen på bild. (Ny bild på tidning+smycke kan skickas)

OBS:
Annonsen är ÄVEN verifierad med BankID för att få publiceringstillstånd/lägga ut annonsen här på Tradera.


Erbjuder frifrakt på denna vara. Skickas spårbart, rekommenderat och försäkrat med posten.

Objektsnr 630814381

Visningar 87

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 10:35

Bismarcklänk Armband - 18K guld - 19 cm - 24 gram

Utropspris

|0 Bud

28 500 kr

Slutar om

Thinglass

GETINGE, Sverige

4.9

Thinglass

Verifierad

Toppsäljare

111 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?