Beskrivning

Säljer ett armband i 18K guld med en berlock med en liten sten. Jag är osäker på om stenen är äkta eller inte (mest troligt inte). Armbandet är ca 22 cm långt.

Jag kan posta det, då skickas det som brev med Postnord för 15 kr eller spårbart med Postnord för 58 kr. Köparen står för frakten och får välja själv. Jag skickar enbart med Postnord.

Givetvis samfraktar jag vid köp av mer än en produkt. Om du köper mer än en produkt av mig, vänligen vänta med betalningen tills jag kontaktar dig för priset för samfrakten.

Avhämtning går annars bra i stockholm.

Efter avslutad auktion ska betalning ska ske så fort som möjligt, men senast inom 72 timmar. Om ingen betalning sker i tid och jag inte får något meddelande om varför betalningen uteblivit, så kommer köpet hävas och jag kommer lämna ett negativt omdöme.

OBS!! Det är KÖPARENS ansvar att se till att den egna adressen stämmer. Jag skickar alltid varan så fort jag kan efter att jag har fått en betalning och jag tar för givet att kontaktuppgifterna som står under köparens namn stämmer. Om det är fel adress så är det inte mitt problem och jag ger inte pengarna tillbaka.

Objektsnr 631290054

Visningar 173

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 22:17

18K armband med guldhänge och sten

Utropspris

|0 Bud

7 500 kr

Slutar om

Domzzz

Johanneshov, Sverige

Verifierad

24 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?