Beskrivning

Du budar på:
Tre plantor med en höjd på ca. 25-40 cm.

Produktbeskrivning:
Vallisneria sp. 'Gigantea' är en utmärkt och lättskött bakgrundsväxt för ditt akvarium. Den föredrar bra ljus och en näringsrik substrat för optimal tillväxt. Denna variant liknar den ursprungliga Vallisneria Spiralis men har tjockare och större blad. Växten har gröna blad men kan utveckla röda toner beroende på närings- och ljusintensiteten. I de flesta akvarier växer bladen så långa att de flyter på ytan, därför behöver växten beskäras för att undvika att den tar för mycket ljus från växter som växer under den. Bladen är tåliga och starka, vilket gör att de vanligtvis inte äts av växtätande fiskar. Vallisneria sp. 'Gigantea' sprider sig lätt genom löpare, särskilt i näringsrikt sandsubstrat.

Varans leverans:
Din beställning skickas inom 1-3 arbetsdagar efter mottagen betalning. För växter skickas dessa nästkommande måndag för att säkerställa deras friskhet och undvika att de fastnar i posthanteringen över helgen. Vi erbjuder två fraktalternativ: spårbart och leverans via lösbrev (ej spårbart). Vi samfraktar och optimerar alltid fraktpriset till det billigaste alternativet för dig. Din försändelse lämnas till Postens inomhuskontor, även om du väljer leverans via lösbrev.

Reservationer:
Vi gör vårt yttersta för att dina varor ska komma fram till dig så snabbt som möjligt och med högsta kvalité, dock kan vi varken påverka eller ta något ansvar för posthanteringen. Vid val av fraktmetod via lösbrev (ej spårbart) kan vi inte ersätta försändelsen om den försvinner under posttransporten.

Köp av växter:
Vid köp av växter är det viktigt att förstå att dessa är levande ting. Det innebär att de kan påverkas av posttransporten hem till dig, samt temperaturskillnader och/eller vattenparametrar i ditt akvarium som avviker från vårat. Vi rekommenderar därför att du förbereder ditt akvarium för direkt planering när växten kommer hem till dig, att du hämtar ut försändelsen samma dag som leverans, och att du har adekvat näring eller dylikt som den specifika växten kräver tillhanda.

Kundnöjdhet:
Vi uppskattar alla positiva omdömen som vi mottar och vi lämnar givetvis ett tillbaka till dig! Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig så hjälper vi gärna dig!

Objektsnr 630267943

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 19 apr 12:05

Vallisneria sp. Gigantea - Avkarieväxt - Tre plantor

Utropspris

|0 Bud

100 kr

Auktionen avslutades utan bud

akvarie.gurun

Malmö, Sverige

5.0

akvarie.gurun

Verifierad

Toppsäljare

709 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?