Beskrivning

INTENSE-lampor har ljusreflektion som liknar HQI-lampor och kan anpassa till akvariets förhållanden och växternas behov.

INTENSE-lampor har ett spektrum specifikt för RGB-teknik, vilket säkerställer en stark mättnad av växter- och fiskfärgerna. RGB -spektrumet har utökats med djuprött och nära infrarött. Det garanterar en rätt aktivering av fytokromer i både Pr- och Pfr-former och ett djup genomslag av växtvävnader. Detta möjliggör även fotosyntes för skyddade växtskott.
I motsats till vanliga RGB-konstruktioner producerar INTENSE-lampor ljusreflektioner som liknar HQI-lampor effekten. Lampan är tillverkad av delar skurna med ett laserplotter som skiljer den från typiska höljen baserat på blinda aluminiumprofiler. Huvuddelen är täckt med en slitstark tvåskikts antracit-metallbeläggning. Lampor från INTENSE-serien kan anpassa effekten till akvariets förhållanden och växterskraven. Det kan man göra med användning av en extern dimmer. Tack vare 2-kanalsstrukturen är det möjligt att justera färgtemperaturen i mellan 6000 - 12000 K, enligt användarens krav. De kommer att fungera bra både i ett vanligt växtakvarium och i olika typer av biotoptankar. INTENSE-lampor tillverkas i två konfigurationer. De kan monteras på akvariets kanter (H-version) eller kan hängas upp ovanför akvariet (S-version).

Objektsnr 629300190

Visningar 104

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 16:36

Skylight led belysning akvarium AQI-40H INTENSE

Pris

1 599 kr

Slutar om

Ammania

Upplands Väsby, Sverige

5.0

Företag

60 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?