Beskrivning

Ny Smartwatch Mercedes-Benz, GARMIN Venu 2S

Om du letar efter en klocka med intelligenta funktioner är armbandsuret GARMIN Venu 2S® rätta valet.

Klockan, som har en högupplöst AMOLED-display med pekskärm av Cornig, Gorilla, Glass 3, lämpar sig nämligen inte bara som pålitlig tidsmätare utan har även många andra smarta funktioner.

Denna smartwatch är kompatibel med Android- och Apple-smartphones, och även med Garmin Connect, Mobile App. Den fungerar också med Garmin Pay för smidig betalning samtidigt som den erbjuder funktioner som hjälper dig att följa din hälsa och kondition, så att du hela tiden har överblick över din egen hälsa.

Är du intresserad av att mäta puls, stressnivå, energinivå, andningsfrekvens, syresättning eller sömn? Inga problem – klockan ger dig överblick över alla dessa data.

Den stöder funktionerna i extrautrustningen ENERGIZING Package och ENERGIZING Package Plus, som är tillgängliga fr.o.m. NTG 6. Avläsning av stressnivå och puls aktiverar funktionerna i denna extrautrustning så att du får förslag till aktivering av uppiggande och avslappnande program.

Man kan även registrera aktiviteter med hjälp av mer än 20 förinstallerade sport-appar, samtidigt som det finns träningspass att följa med animerade övningar för kraftsport, kondition, yoga och pilates. För att du också ska kunna spela din favoritmusik när du sportar eller till vardags kan du enkelt ladda ned individuella spellistor från Deezer, Amazon Music eller Spotify till Smartwatch. Du kan också lyssna på låtarna utan smartphone. Då behöver du bara ansluta klockan till ett par trådlösa hörlurar.

Smartklockan har ett antracitfärgat plasthus, medan boettringen och kronorna är tillverkade av rostfritt stål. Mercedes-Benz-versionen av Garmin Venu 2S har Mercedes-Benz-märkning. Mercedes-Benz karakteristiska märkning finns på bakboetten, armbandets insida och urtavlan. Även de förinstallerade visartavlorna i Mercedes-Benz design är exklusiv för denna edition. Batteritiden är upp till 5 timmar i GPS-läge med musik, och i smartwatch-läge kan klockan användas i upp till 10 dagar utan att laddas.

- Färg: Antracit
- Material: Plast/rostfritt stål
- Diameter: ca 40,4 mm
- Installerade språkinställningar: Arabiska, bulgariska, danska, engelska (USA), estniska, finska, franska, grekiska, hebreiska, italienska, lettiska, litauiska, kroatiska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, slovakiska, slovenska, spanska, svenska, turkiska, tjeckiska, tyska och ungerska
- Vattentät till 5 ATM
- Mäter vitaldata, t.ex. puls och stressnivå
- Förinstallerad urtavla i Mercedes-Benz design

Objektsnr 628203773

Visningar 522

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 12 apr 09:41

Ny Smartwatch Mercedes-Benz, GARMIN Venu 2S

Såld för

2 800 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Arlett

Malmö, Sverige

5.0

Verifierad

23 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?