Beskrivning

GEAR AID AQUASURE FD REPAIR KIT Urethanlim ink lagningslappar (Säljes även i 28 g utan lagningslappar från oss.)

Rek butikspris: 150 kr

MCNETT ändar under 2019 varumärkesnamn till GEAR AID. (Därför kan motsvarande identiska produkt florera parallellt under båda varumärkenas olika emballage på marknaden ett tag framöver.) Det amerikanske varumärket är specialiserat på reparationsutrustning, tillbehör och produktvård för militär och den professionella sektorn, men har mer och mer börjat sprida sig och uppskatas av friluftsintresserad konsumenter. Alla produkter håller mycket hög kvalitetsnivå och tack vare stora volyminköp från USA kan vi hålla mycket bra prisnivå.

Innehåll:

  • 7 gram tub urethanlim
  • 2 st svarta och 1 st transparent självhäftande runda lagningslapp med 7 cm radie
  • aplliceringspensel samt plasthandskar.
  • Levereras i en praktisk skyddad plasthylsa.

(Limmet går att använda utan härdare men vill man snabba på härdningstiden rekommenderar vi att du köper till härdaren Cotol-240 som vi säljer på vår sida.)

Användningsområde:

Aquasure FD används för permanenta vattentäta reparationer av av stickhål, revor eller läckande skarvar i de flesta typer av fiske och vattensportproduker som tex torrdräkter, våtdräkter, våtdräktsprodukter, bivvies, paraplyer, kites, vadare, gummistövlar, uppblåsbara madrasser, gummibåtar, kajaker, regnkläder, damasker, vattensportprodukter, pool, eller annan outdoorutrustning som används i sött eller salt vatten. Aquasure kan med fördel appliceras som förstärkning på områden med högt slitage så som tex på knäpartier på våtdräkter.

Limmets egenskaper:

Aquasure FD är ett vattentätt enkomponents reparationslim baserat på uretangummi. Limmet härdar med hjälp av luftens fuktighet och ger en genomskinlig vattentätt försegling som är otroligt stark och flexibel. Aquasure påverkas inte av hög värme eller stark kyla, och inte heller av av vatten eller kemikalier. Det tål temperaturer upp till 200°C och ner till -50°C efter att limmet har härdat. Limmet torkar över natten (eller på 2 h om härdare köps till och används).

Limmet fäster på de flesta typer av material så som neoprene, gummi, textiler, Hypalon, PVC, polyester, nylon och polyurethan. OBS! FÄSTER EJ PÅ SILKONBELAGDA YTOR.

Härdare (ingår ej):

För snabbare effekt rekommenderar vi att du köper till tillverkarens egna härdare McNett Cotol-240 / Gear Aid Cure Accelerator, som ger en mer lättflytande konsistens, snabbar på klibbtiden ner till 15 minuter och ger full härdning på mindre än 2 timmar.

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 561657835

Visningar 521

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

GEAR AID AQUASURE FD REPAIR KIT, lagningslappar neoprene, lim neoprene

Pris

119 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 386 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?