Beskrivning

(Spelet är på svenska!)

Blixten McQueen, Bärgarn och de andra i Kylarköping kommer tillbaks till sommaren!

Inspirerad av Disney Pixars animerade film, låter Cars 2: The Videogame spelaren hoppa in till sina favoriter från Cars och följa med till exotiska platser och tävlingsbanor runtom i världen.

Som en fortsättning på filmen kan spelaren välja att spela som Bärgarn eller Blixten McQueen eller andra helt nya karaktärer. På det internationella träningscentrat CHROME kommer de läras upp för att bli spioner i världsklass. De kommer ta sig an farliga uppdrag, tävla om vem som är den snabbaste racerbilen i världen och använda sina färdigheter som spioner i actionfyllda strider på racingbanorna. Spelaren kan tävla mot sin familj och vänner i olika spellägen med upp till fyra spelare samtidigt och låsa upp nya banor, karaktärer och spännande spionuppdrag.

- Cars 2: The Video Game introducerar det internationella träningscentrat CHROME (Centrala Högkvarteret för Rekognoscerande Operationer och Motoriserat Elitspionage) som bygger vidare på filmens berättelse.

- Välj mellan mer än 20 olika karaktärer, som Bärgarn, Blixten McQueen och nya som Finn McMissile och Holley Blinkers. Träna för att bli spion i världsklass.

- Delta i farliga, simulerade uppdrag där du använder högteknologisk utrustning för att komma undan eller hindra motståndare.

- Utför sådant som bara Cars karaktärer kan som t ex att åka baklänges, göra olika hopptricks och åka på två hjul för att komma förbi hinder.

Spelet är på svenska!

Vårt ordinarie pris: 399:-

Objektsnr 196245941

Visningar 5 416

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Cars 2 The Videogame Svensk Utgåva Sällsynt - Helt nytt till Nintendo DS!!!

Pris

199 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 314 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?