Beskrivning

"Ben 10: Protector of Earth" till Nintendo DS är ett actionäventyrsspel baserat på den populära animerade TV-serien "Ben 10". Spelet utvecklades av High Voltage Software och gavs ut av D3 Publisher.

I spelet tar spelaren rollen som Ben Tennyson, en tonåring som har förmågan att förvandlas till olika utomjordiska varelser med hjälp av en mystisk enhet kallad Omnitrix. Ben måste använda sina utomjordiska krafter för att bekämpa olika hot och fiender som hotar jorden.

Spelet erbjuder en blandning av plattformsspel och action, där spelaren navigerar genom olika nivåer och bekämpar fiender med Ben's olika utomjordiska former. Varje form har sina egna unika attacker och förmågor, vilket ger variation och strategi till striderna.

"Ben 10: Protector of Earth" på Nintendo DS inkluderar även olika pussel och uppdrag som spelaren måste lösa för att fortsätta i spelet. Grafiken och spelets prestanda är anpassade för Nintendo DS-hårdvaran.

Spelet fick överlag positiva recensioner för dess trohet mot TV-serien och dess roliga spelupplevelse, särskilt för unga fans av "Ben 10"-serien. Det erbjuder en engagerande äventyrsupplevelse med många av karaktärerna och varelserna från serien.

Objektsnr 631231515

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 17:55

Ben 10: Protector of Earth för Nintendo DS

Slutpris

|

1 kr

Auktionen är avslutad

sellking99 vann auktionen

jomsa1

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

61 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?