Beskrivning

"Electroplankton" till Nintendo DS är ett ovanligt och experimentellt musikskapande och interaktivt konstverk utvecklat av Toshio Iwai och utgivet av Nintendo. Spelet släpptes ursprungligen i Japan år 2005 och senare i Nordamerika och Europa under 2006.

I "Electroplankton" får spelaren utforska olika marinmiljöer och interagera med virtuella planktonliknande varelser, var och en med sin egen unika ljudproduktion. Spelet erbjuder ingen egentlig berättelse eller mål att uppnå, utan fokuserar istället på att låta spelaren skapa musik och utforska ljudlandskapet genom att manipulera de olika planktonvarelserna.

Genom att använda pekskärmen på Nintendo DS kan spelaren skapa olika ljud genom att rita och interagera med planktonen. Varje varelse reagerar på spelarens beröring på olika sätt, vilket resulterar i ett brett spektrum av ljud och musikaliska möjligheter.

"Electroplankton" till Nintendo DS är mer av en kreativ verktygslåda än ett traditionellt spel och är avsett att locka till sig både musikälskare och experimentella spelare. Det har fått beröm för sin unika och avkopplande spelupplevelse samt för sin kreativa potential när det gäller att skapa unika ljudlandskap och musikstycken.

Objektsnr 631231694

Visningar 100

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 17:57

Electroplankton för Nintendo DS

Slutpris

|

324 kr

Auktionen är avslutad

tobias78 vann auktionen

jomsa1

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

61 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?