Beskrivning

Trådlös fjärrövervakning med Köttermometer
Denna innovativa trådlösa köttermometer består av en mottagare och en sändare, vilket möjliggör bekväm övervakning av matlagningen. Med en räckvidd på 30 meter kan du enkelt hålla koll på köttet och din grill, ugn eller rökare utan att behöva stå bredvid hela tiden. Denna frihet gör det möjligt för dig att sysselsätta dig med annat under matlagningen.

Användarvänlighet och Rengöring
Grilltermometern är inte bara enkel att använda, utan också lätt att rengöra, vilket gör efterarbetet smidigt och bekymmersfritt.

Förinställda Temperaturer och Smaklägen
Med förinställda temperaturer för 8 olika köttyper (kalvkött, hamburgare, fläsk, kalkon, kyckling, fisk, nötkött, lamm) och 5 smaknivåer (Well Done, Medium Well, Medium, Medium Rare, Rare), erbjuder denna BBQ-termometer en mängd valmöjligheter för att uppnå perfekt tillagning. Dessutom bidrar den stora LCD-displayen till enkel avläsning av både nuvarande och önskad temperatur. En inbyggd bakgrundsbelysning gör displayen läsbar även i svagt ljus.

Timer och Termometerfunktion
Den digitala trådlösa BBQ-termometern tillåter dig att ställa in egna temperaturer och timrar. Med både uppräknings- och nedräkningstimer kan du enkelt kontrollera matlagningstiden. Om maten når din inställda temperatur, ljuder en alarmfunktion för att undvika överkokning eller undertillagning.

Hållbar och Exakt Sond
Termometerns sond är tillverkad av rostfritt stål med en spets designad för att snabbt och exakt mäta temperaturen. Mätområdet sträcker sig från 0°C till 250°C med en noggrannhet på 1°C/1,8°F, och du kan växla mellan Celsius och Fahrenheit. Sonden är dessutom vattentät och kan sänkas ned i vatten, vilket gör den idealisk för användning i ugn, grill och rökare.

Säkerhet och Garanti
Sonden är gjord av livsmedelsklassat rostfritt stål för en säker och exakt temperaturmätning. Observera att produkten levereras i samma färg som visas på huvudbilden, medan andra bilder är endast för referens.

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektnr 619851146

Visningar 95

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Trådlös Köttermometer

Pris

249 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 498 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?