Beskrivning

Nya oanvända trasor. Den orangea är lite rivig. En 5-pack med miljövänliga disktrasor och en miljövänlig disksvamp. Perfekt presentkit!

Komposterbar Disktrasa 5-pack:

Naturliga disktrasor som är tillverkade av 70% cellulosa och 30% oblekt bomull. Disktrasan är extremt långlivad och kan tvättas i maskin upp till 300 gånger. Förpackningen är tryckt med vegetabiliskt bläck och tillverkad av återvunnen kartong som kan återvinnas igen.

Mått: 20 x 17 cm

Scrubbie Disksvamp Hampa& Cellulosa:

En plastfri skrubbsvamp från Maistic som effektivt tar bort matrester, fläckar och smuts utan att repa disken. Disksvampen består av en cellulosa-svamp med ytterhölje av hampa och förstärkta bomullskanter. Det vävda hampatyget utanpå har en lätt skrubbande effekt. Cellulosa-svampen inuti sparar dig betydliga mängder diskmedel, till skillnad mot vanliga plastsvampar som absorberar diskmedlet sämre. Förutom diskning, så passar skrubbsvampen till att rengöra och putsa vaser, porslin, metaller och andra ömtåliga ytor som du inte vill repa. Kan även användas för att skrubba huden!

  • Tillverkad av hampa och cellulosa.
  • Lätt skrubbande effekt utan att repa
  • Kan användas om och om igen.
  • Efterlämnar ingen mikroplast.
  • Fri från plast, lim och färgämnen.
Skötselråd:
Vid behov, rengör i diskmaskinens överkorg för glas. Kan också rengöras i kokande vatten. Låt gärna svampen torka stående efteråt. Rengöring i tvättmaskin och torktumlare rekommenderas inte, då det sliter på svampen och förkortar livslängden.

Mått: 11 x 11 cm

Objektnr 632493944

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 11:25

Disktrasor Skrubbduk Disksvamp Städtrasor Miljövänliga NYA Oanvända Presentkit

Utropspris

|0 Bud

95 kr

Slutar om

Sepsis22

Väddö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

106 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?