Beskrivning

Två Kryddkvarnar 16cm höga

Läckra och enkla kryddor – med vårt manuella set med pepparsaltkvarn är varje krydda en njutbar stund. Perfekt hantering tack vare den högkvalitativa keramiska kvarnen. Sliptjockleken från fin till grov, lätt steglöst justerbar,
Perfekt för nästan alla kryddor - oavsett om spiskummin, nöt, gurkmeja eller chili. Vår kryddkvarn i trä är en riktig allsidig talang. Överraska vänner och bekanta under en mysig middag med en smakfull och elegant variation.
Extra glasunderlägg och sked – Salt- och pepparkvarnen kompletteras med ett matchande glasunderlägg och en träslev för fyllning. Framhäv din smak på ett diskret men extraordinärt sätt med Wolfgang
Allt i ett presentset - pepparsaltkvarnssetet kommer i en fin presentförpackning. Perfekt till jul eller födelsedag. Setet innehåller också en bordstablett av trä, en träslev för fyllning och en rengöringsborste.
Hög kvalitet – Wolfgangs står för klass och inte för massan: Vi använder endast utvalda material för att säkerställa bästa möjliga kvalitet. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet.

Objektsnr 628205861

Visningar 121

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 09:37

Kryddkvarn set 16cm höga ordpris 699kr

Pris

299 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?