Beskrivning

FRI FRAKT VID KÖP NU PRIS

Produktens mått 10D x 31,5W x 22,5H centimeter

Lätt att använda: Älskar du ett snyggt och blandat kök? Vi också! Med Molino-Mills knivhållare kan du äntligen förvara dina knivar snyggt och visuellt tilltalande - och glömma den ständiga röran i dina lådor

Designad för att kunna greppas. När man lagar mat måste det ofta gå snabbt! Det är just därför du är perfekt utrustad med ett knivblock som står direkt på din arbetsyta. Inget mer att öppna lådor och hektiskt rotande med smutsiga fingrar!

Pålitlig styrka! Tack vare de 3 raderna av magneter är knivhållaren extremt stark och kan tillförlitligt fixera dina blad fram och bak. Och det bästa av allt är att knivarna syns under arbetet!

Hygieniskt rent! Till skillnad från konventionella knivblock kan du nu enkelt torka, desinficera och rengöra din knivhållare som du vill! Perfekt för dem som gillar att ha det bländande rent!

Hög kvalitet och stabil: Tillverkat av massivt trä är ditt knivblock inte bara hållbart utan också robust. Tack vare den vackra förpackningen är den även idealisk som present till din bästa vän eller familj. Se efter själv!

Paketets dimensioner ?37,2 x 26,5 x 11,2 cm; 3,32 Kilogram

Objektsnr 630197504

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 19:55

Magnetiskt knivblock | Knivblock utan knivar tillverkat av massivt trä (bambu)

Utropspris

|0 Bud

449 kr

Auktionen avslutades utan bud

Kanson

Vårby, Sverige

5.0

Kanson

Verifierad

39 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?