Beskrivning

1 år gammal
Militta solo
Justerbar kaffestyrka
15 bars pumptryck
Vred för kaffemängd
Kaffekvarn kapacitet: 120g
Dubbel koppsbryggning
Svart/silver

Kaffeutloppet kan justeras ända upp till 135 mm höjd för att passa till en eller två koppar, en kanna eller Latte-Macchiato-glas.

När du trycker på strömbrytaren på Solo bryts anslutningen till elnätet helt och hållet. Dina personliga inställningar finns dock sparade. On/off-knappen kan dessutom programmeras så att apparaten automatiskt kopplas från elnätet efter viss tid.

Förbryggningsfunktionen i Solo® ger kaffenjutning utöver det vanliga: Före den egentliga bryggprocessen sköljs kaffet i vatten för att frigöra maximalt av kaffets aromämnen. För smidig rengöring kan du enkelt ta bort hela brygginsatsen.

Välj styrka och temperatur på kaffet: Du behöver dessutom bara vrida på ratten för att anpassa kaffemängden till önskad koppstorlek.

Melitta Solo kaffemaskin är en högkvalitativ kaffemaskin som är utformad för att ge dig en perfekt kopp kaffe varje gång. Du enkelt brygga en hel kanna kaffe eller bara en enskild kopp. Maskinen har en intuitiv display som gör det enkelt att välja mellan olika kaffestyrkor och bryggtemperaturer.

Dessutom har den en automatisk avstängningsfunktion som sparar energi och ger dig en trygg användning. Melitta Solo kaffemaskin är en idealisk lösning för alla kaffeälskare som vill ha en pålitlig och enkel kaffemaskin i sitt hem eller på kontoret.

För mer detaljerad information

https://www.netonnet.se/art/hem-fritid/kaffemaskin-kaffe/espressomaskin/melitta-caffeo-solo/1003285.9396/

OBS ENDAST AVHÄMTNING JÖNKÖPING.

Objektsnr 626007553

Visningar 425

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 6 apr 21:19

Helautomatisk kaffemaskin för hela bönor

Pris

1 200 kr
Annonsen är avslutad

Jever

Jönköping , Sverige

5.0

Jever

Verifierad

Toppsäljare

161 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?