Beskrivning

När du öppnar ditt skåp på morgonen, finns det där – en Moccamaster KBG962 AO i färgen Light Ivory. Den är inte bara en kaffebryggare; den är en tidsmaskin. Varje morgon, när du väntar på att ditt kaffe ska droppa klart, tar den dig tillbaka till ett kök badat i morgonsol, i ett hus du aldrig bott i men alltid drömt om. Kanske ligger det i en småstad i Italien, eller kanske på en vind i Paris. Kaffets arom fyller rummet och plötsligt är du inte längre ensam. Du delar detta ögonblick med generationer före dig, med människor som också uppskattade konsten i en perfekt bryggd kopp kaffe.

Den här Moccamasteren har varit med om mer än bara att brygga kaffe. Den har varit vittne till sömnlösa nätter före stora presentationer, glädjetårar från nyheter om ett nytt jobb, och de stilla morgnarna där livets enkla skönhet uppenbarade sig i ångan som sakta steg från kaffekoppen. Det har fungerat som en oumbärlig ritual för att markera starten på nya äventyr och som en tröst i stunder av eftertanke.

Nu söker den ett nytt hem. Kanske ditt kök är nästa plats för denna tidlösa artefakt att fortsätta sin resa, att fortsätta inspirera och föra samman människor över en kopp perfekt bryggt kaffe. Den väntar på att få ge dig dina bästa morgnar, att bli en del av dina egna berättelser och minnen. Moccamaster KBG962 AO, Light Ivory – mer än bara en kaffebryggare; det är en inbjudan till att leva livet fullt ut, en kopp i taget.

Specifikationer:

  • Modell: Moccamaster KBG962 AO
  • Färg: Light Ivory
  • Kapacitet: 1,25 liter (10 koppar)
  • Bryggtid: 6 minuter för full kanna
  • Automatisk avstängning: Ja, efter 40 minuter
  • Droppstopp: Ja
  • Effekt: 1520 watt
  • Certifieringar: ECBC godkänd, för optimal bryggtemperatur och tid

Kort beskrivning om skick: Använd med omsorg och regelbundet underhållen, den här Moccamastern har bevarats i väldigt bra skick, redo att fortsätta sin tjänst i att förvandla kvalitetsbönor till perfektion i kopp efter kopp.

Skickas i originalkartong. Paket lämnas in Tis & Tor efter betalning skett.

Objektsnr 627055962

Visningar 1 094

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 19:19

Moccamaster KBG962 AO, Light Ivory: En Bönas Resa till Perfektion

Slutpris

|

1 995 kr

Auktionen är avslutad

duckonwheels vann auktionen

fromXtoY

Vargön, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

139 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?