Beskrivning

Ny och oanvänt Espressomaskin från Strandby med orginal förpackning.

Upplev den äkta italienska espressoupplevelsen hemma med vår espressomaskin! Med en kombination av stil och funktionalitet ger denna espressomaskin dig möjlighet att avnjuta den perfekta espresson och krämiga cappuccinon i ditt eget kök.
Tack vare den högtryckspump på 20 bar som är lokaliserad i maskinen kan du förvänta dig att få en espresso med den optimala smaken och aromen. Dessutom kan du även skapa utsökta cappuccinos som tillfredsställer dina krav på kaffekonst.
Med en avtagbar transparent vattentank på 1,5L har du full kontroll över vattenmängden och enkelt kan övervaka fyllnadsnivån.
Dessutom är maskinen utrustad med en säkerhetsventil som automatiskt släpper ut trycket för extra trygghet.
Espressomaskinen kan användas både med kaffepulver och bryggkaffe för att tillgodose dina preferenser. Dess enkla användarvänliga gränssnitt och mekaniska knappar gör det enkelt att slå på/av, brygga espresso eller ånga mjölk för att skapa skummande cappuccino. För extra bekvämlighet och säkerhet är espressomaskinen utrustad med överhettningsskydd och övertrycksskydd.
Du kan vara lugn och trygg när du njuter av din kaffeupplevelse. Med en temperaturdisplay håller du koll på maskinens prestationsnivå och kan säkerställa den bästa kaffekvaliteten varje gång.

Specifikationer: Högtryckspump på 20bars. Kraftfull motor med 1050w. Avtagbar vattentank på 1,5L. Effektiv och snabb uppvärmning. Kan användas både med kaffepulver och bryggkaffe. Utrustad med överhettningsskydd och övertrycksskydd. Enkel rengöring med avtagbar skumblandare och droppbricka. Produktstorlek: Höjd: 28cm Bredd: 19,5cm Djup: 26cm Vikt: 3,2kg

Objektsnr 627227332

Visningar 286

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 4 apr 13:14

Ny Strandby – Espressomaskin

Såld för

750 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?