Beskrivning

Nespresso Verturo (dark chrome)

Skick:
Kundretur, små spår av användning.
Nypris:
2399kr
Garanti:
6 månader

Njut av en perfekt kopp kaffe med Jura E8 espressomaskin JUR15364 med unik pulsextraktion. Espressomaskinen är enkel att använda tack vare one-touch manövrering, TFT-display och automatiskt rengöringsprogram.

Specifikation:


Kapacitet: 1.1 liter
6 koppstorlekar
Centrifusion-teknik

Ultimat kaffekvalitet

Nespresso följer rigorösa standarder vid val av kaffe. De skapar hermetiskt förseglade och återvinningsbara aluminiumkapslar, som på ett optimalt sätt låser in färskheten och bevarar en enastående smak. Som ett resultat erbjuder Vertuo en mängd nybryggda kaffedrycker och autentiska espresso för att tillfredsställa varje smak, när som helst under dagen.

Investering i högkvalitativt kaffe

2003 etablerade Nespresso tillsammans med The Rainforest Alliance deras AAA Sustainable Quality™ Program. Det syftar till att säkerställa kaffe av hög kvalitet, samtidigt som man skyddar miljön, förbättrar lönsamheten för bönderna och stödjer deras samhällen.

Bidra till globala åtgärder för klimatförändringar

Sedan 2009 har Nespresso minskat sitt koldioxidavtryck för varje Nespresso-kopp med över 20% och de siktar på att minska det ytterligare. Nespresso planterar också träd för att klimatkompensera för vår verksamhet.

Objektsnr 631119471

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 20:49

Nespresso Verturo (dark chrome)

Pris

1 499 kr

Greenhome_AB

Värnamo, Sverige

5.0

Greenhome_AB

Företag

Toppsäljare

787 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?