Beskrivning

Dolce Gusto Piccolo

Piccolo Black är en automatisk och multifunktionell kapselmaskin i nätt svart design, som lätt får plats även i det lilla köket. Den ger dig snabbt och enkelt cappuccino, espresso, caffè latte, vanligt kaffe, varm choklad och många andra sorters drycker – endast med användandet av kapslar!

Med Nescafés kapselsystem Dolce Gusto kan du välja mellan 18 olika sorters kaffedrycker och 1 varm choklad. Kapselmaskinen har både varmvatten- och kallvattenfunktion, så du kan få både varma och kalla kaffedrycker. Mjölk till din dryck får du också via kapsel, så du behöver inte skumma någon mjölk själv.

Tack vare att kaffet förvaras i engångskapslar, hålls det alltid färskt och aromen bevaras. Samtliga kapslar är tillverkade av återvinningsbar plast. Maskinens pump har ett tryck på 15 bar, som gör att alla aromer kommer till sin rätt under bryggningen, och det tar endast 16 sekunder för maskinen att starta upp. Höjden på droppbrickan kan du justera efter höjden på koppen eller glaset.

Maskinen är enkel att använda och enkel att hålla ren. Vattentanken rymmer 0,6 liter och är avtagbar så att du enkelt kan fylla på nytt vatten. När du inte har använt maskinen på 40 minuter stänger den automatiskt av sig själv.

Objektnr 631444664

Visningar 81

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 18:08

Nescafé Dolce Gusto Piccolo

Såld för

119 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?