Beskrivning

Säljer nu vår sparsamt använda Nespresso-kaffemaskin.

Nespresso, introducerar Vertuo Plus i en helt ny design och färger för en ultimat kaffeupplevelse.

Vertuo Plus erbjuder en nybryggd stor kopp kaffe med rik crema såväl som en autentisk Espresso, allt med endast ett knapptryck.
Upptäck högkvalitativt kaffe med en utsökt crema som kommer i fyra olika koppstorlekar; Espresso (40 ml), Double Espresso (80 ml), Gran Lungo (150 ml) och Mug (230 ml).

Nespresso har samlat kunskapen från alla sina kaffeexperter som noggrant valt ut ursprung och rostning till varje unik kaffeblandning och skapat ett bryggningssystem genom att använda Centrifusion-teknologi, en patenterad bryggningsteknologi som utvecklats av Nespresso.

När du lägger i din kapsel och stänger luckan aktiveras processen och kapseln snurrar upp till 7.000 rotationer i minuten. Det malda kaffet blandas med vatten och skapar en högkvalitativ kopp kaffe med den perfekta creman i ett stort utbud av koppstorlekar, inklusive större koppar.

Maskinen levererar det optimala resultatet i koppen ör varje unik kaffeblandning tack vare den specifika bryggningstekniken som sker genom streckkodsavläsning.

Objektnr 632847469

Visningar 93

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 10:53

Nespresso Vertuo GCB2 kapselmaskin

Slutpris

|

215 kr

Auktionen är avslutad

AngelicaLund vann auktionen

MicWir

Eslöv, Sverige

Verifierad

56 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?