Beskrivning

Beskrivning:
Denna bärbara elektriska juiceblandare är tillverkad av högkvalitativt livsmedelsgodkänt material och är utrustad med sex rostfria stålblad, vilket ger dig förtroendet att njuta av läckra färska juicer, shakes och smoothies.

Säkerheten är i fokus med en smart design. Koppkroppen är enkel att separera, och strömmen bryts automatiskt när du gör det. Kopplocket har magnetisk induktion för att säkerställa tätning och kan endast startas när det är korrekt placerat. Om locket öppnas av misstag stängs strömmen av automatiskt, vilket förhindrar potentiella säkerhetsrisker.

Denna blendare är praktiskt USB-uppladdningsbar och kan laddas bekvämt från en powerbank, dator eller annan USB-strömkälla. Den laddas snabbt på cirka 3-4 timmar och ger dig 5-10 användningar. Med en kapacitet på 400 ml är den perfekt för daglig användning.

Den kraftfulla motorn har en ögonblicklig hastighet på upp till 21 000 varv per minut och klarar inte bara av att blanda frukt utan även att krossa is.

Det bästa är att den är lätt att bära med sig, vilket gör den idealisk för resor, camping, fiske, träning, bilresor, kontoret, picknick och mycket mer.

Specifikationer:
Material: Koppkropp i plast
Färg: Blå
Ingång: DC5V - 1A
Effekt: 40W
Kapacitet: 400 ml
Batteri: 1500mAh
Varvtal utan belastning: ca 21 000 ± 15% RPM
Laddningstid: Cirka 3-4 timmar
Fulladdad användningstid: 5-10 gånger

Paketet inkluderar:
1x Juiceblandare
1x Koppar
1x Laddkabel

Ångerrätt:
Jag är engagerad i att säkerställa din fulla tillfredsställelse med ditt köp. Därför erbjuder jag en 14-dagars ångerrätt som gäller från och med dagen då du mottar din produkt. Om du, av någon anledning, bestämmer dig för att returnera produkten och den är i oanvänt skick, kommer jag att återbetala ditt köpbelopp.

Observera: Det är viktigt att notera att kostnaderna för returfrakten bärs av dig som köpare.

Försändelseinformation:

Jag strävar efter att hantera och skicka dina beställningar så snart som möjligt. Normalt skickar jag dina produkter inom 1-2 arbetsdagar efter att din beställning är lagd. Vid köp av flera produkter är den totala fraktkostnaden baserad på vikten av de inköpta varorna.

Min högsta prioritet är att se till att du har en smidig och tillfredsställande köpupplevelse. Om du har ytterligare frågor det bara kontakta mig via mail eller chattmedelande.

Objektsnr 631290623

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 22:24

Säker och Praktisk Bärbar Juiceblandare för Färsk Smak On-the-Go 400ml

Utropspris

|0 Bud

120 kr

Slutar om

Hosekh

Sandviken, Sverige

5.0

Hosekh

Verifierad

Toppsäljare

694 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?